Estekilpailut 10.7.2022

Kilpailijatiedote:

Kilpailut aloitetaan Vahannan ratsutilan isolla kentällä sunnuntaina 10.7.2022 klo 10.00.

Saapuminen kilpailupaikalle

Tiedotteen lopussa on kartta kilpailualueesta, johon merkattu pysäköintipaikat hevosautoille. Alueella on parkkivahti, joka ohjaa liikennettä. Katsojien henkilöautoparkki on Petäjäntien varressa, laitumen kohdalla, merkityllä alueella. Tiedotteen lopussa on toinen kartta, johon tämän on merkattu, koska Pohtiontielle EI SAA PARKKEERATA, että hevosautot mahtuvat hyvin kulkemaan. Ilmoitathan etukäteen sähköpostitse tai viestillä Wiiville (wiivi.gwr@hotmail.com tai 0405779482), mikäli olet saapumassa paikalle hevosrekalla. 

Verryttely

Verryttelykenttä avataan klo 9.30.

Verryttely tapahtuu takakentällä maneesin takana (kts. kartta). Verryttelyalueella saa olla 8 ratsukkoa kerrallaan. Osa takakentästä on rajattu käsihevosalueeksi. Kulku hevosparkista takakentälle ja takakentältä kilpailukentälle tapahtuu takatarhojen ohi kulkevaa reittiä. Kilpailukentälle kuljetaan derby-kentän kautta. Maneesin edessä menevää polkua ei saa kulkea hevosten kanssa, ei edes taluttaen hevosta. Kilpailukentällä saa olla odottamassa omaa suoritustaan kaksi ratsukkoa kilpailevan ratsukon lisäksi. 

Palkintojenjako

Palkintojenjako suoritetaan luokan päätyttyä ja heti tulosten julkistamisen jälkeen.  Palkintojenjakoon saavutaan ratsain. Palkintojenjaossa jaetaan erikseen luokkapalkinnot sekä mestaruuspalkinnot ja mitalit.

Jos olet unohtanut ilmoittaa osallistumisestasi mestaruuteen niin voit ilmoittaa siitä kilpailunjärjestäjälle viestillä (Wiivi 0405779482) viimeistään tuntia ennen luokan alkua. 

Rokotustodistus

Kilpailijatiedotteen yhteydessä on lista hevosista, joiden rokotustodistus pitää esittää kansliassa viimeistään tuntia ennen starttia. Lista hevosista löytyy myös EquipeOnlinesta. Rokotustodistuksesta voi myös lähettää viestillä kuvan kilpailun järjestäjälle (0405779482/Wiivi), jolloin todistusta ei tarvitse erikseen esittää kansliassa.

Yleistä tiedotettavaa

Ratsutilalla oleviin talleihin on pääsy kielletty. Yksityisalueelle pääsy kokonaan kielletty. WC sijaitsee ratsastuskoulun tallin yhteydessä, jossa WC on käytössä, muuten tallissa oleskelu on kielletty. 

Hevosen jätökset on kerättävä välittömästi joka puolelta ratsutilan alueelta. Astioita, johon jätökset voi laittaa on ratsutilan alueella.

Paikalla on runsas buffetti. Buffetissa käy käteinen sekä Mobilepay.

Kilpailupaikalla toimii hevostarvikekirppis, jossa maksuvälineenä toimii ainoastaan Mobilepay.

Ison kentän vieressä oleva nurmialue on tarkoitettu yleisöä varten, jossa ei saa kulkea autoilla tai hevosten kanssa.

Järjestävän ratsastusseuran kilpailijat on velvoitettu osallistumaan kilpailujen järjestämiseen. Ratsutilan/GWR:n ulkopuolelta tulevilta ratsukoilta ei edellytetä osallistumista radan rakentamiseen ja purkamiseen sekä kilpailujen järjestämiseen. Esteradan rakennus tapahtuu lauantaina noin klo 14.30 - 15.30 (rataa aloitetaan rakentamaan heti koulukilpailujen päättymisen jälkeen) ja se koskee järjestävän seuran kaikkia osallistujia (ei ulkopuoliset ratsukot). Rata puretaan heti viimeisen luokan palkintojen jaon jälkeen ja radan purkaminen kuuluu myös kilpailijan tehtäviin. Toimihenkilöille on viestintään oma Whatsapp -ryhmä. 

Kilpailutehtäväsi näet seuran nettisivuilta samana päivänä, kun lähtölistat julkaistaan. Myös talliin ja kansliaan laitetaan lista toimihenkilötehtävistä. Jos toimihenkilötehtävissä on jotain epäselvyyksiä tai et tiedä kuinka toimia, kysy kansliasta

Toimihenkilöille järjestetään yhteinen kokous sunnuntaina klo 10.00, jossa kerrataan kilpailuihin liittyvät asiat.

Jatkossa seura pidättää oikeuden evätä kilpailuoikeus ratsastajalta seuran omissa kilpailuissa, jos kilpailija ei osallistu asianmukaisesti radanrakentamiseen, purkamiseen ja toimihenkilötehtävien hoitamiseen.

Tervetuloa kilpailemaan!

TOIMIHENKILÖTLuokka 1Luokka 2Luokka 3Luokka 4Luokka 5
Sihteeri (taitotuomari)LeenaCaritaLeenaReijaHannaV
Sihteeri (estetuomari)CaritaHannaVReijaTiinuTiinu
Portinavaaja (HAE RADIOPUHELIN KANSLIASTA)NiinaHildaOonaRoosaEira
Parkkivahti ( HAE RADIOPUHELIN KANSLIASTA)NooraNooraNooraNooraNoora
Takakentän aikatauluttaja/kakkavahti (HAE RADIOPUHELIN KANSLIASTA)

Ulla 

Aloitus jo klo 9.30

EiraEiraNeaNea
Kakkavahti (iso kenttä)HannaVReijaNittaHildaNiina
RatahenkilökuntaNeaReijaPetraReijaPetra
LiputtajaRoosa, OonaNiina, NittaRoosa, CaritaNiina, NittaOona, Hilda
Kanslia+lähettiTiinaK, PaulaV, TiinaPTiinaK, PaulaV, TiinaPTiinaK, PaulaV, TiinaPTiinaK, PaulaV, TiinaPTiinaK, PaulaV, TiinaP
KuuluttajaJukkaJukkaJukkaJukkaJukka