Estekilpailut 24.4.2022

Kilpailukutsusta poiketen kilpailujen johtajana estekilpailuissa 24.4.2022 toimii Salla-Mari Nikkanen ja ratamestarina sijaistaa Venla Valkokari. 

Kilpailijatiedote:

Kilpailunjärjestäjä pyytää huomioimaan, että kilpailu järjestetään Covid-19 tilanne ja viranomaisten ohjeet huomioiden. Jokaisen kilpailijan, hevosenhoitajan ja toimihenkilön vastuulla on, että toimimme vastuullisesti ja viranomaisten ohjeiden mukaan, huolehdimme hygieniasta tarkasti ja ylläpidämme turvavälit. Yleisöä saa saapua paikalle, huomioiden viranomaissuositukset.

Kilpailut aloitetaan Vahannan ratsutilan maneesissa sunnuntaina 24.04.2022 klo 10.00.

Verryttely tapahtuu ryhmissä ja verryttelyryhmät merkitty lähtölistoihin Luokan 1 ensimmäinen verryttelyryhmä aloittaa klo 9.40. Käsihevosalue on maneesin ja ratsastuskoulun välinen käytävä tarhojen edessä.

Kilpailuissa ei suoriteta varsinaisia palkintojen jakoja luokkien välillä, palkinnot ja ruusukkeet jaetaan kansliasta luokan päätyttyä alustavan aikataulun mukaan.

Radalla saa odottaa omaa suoritustaan ensimmäisessä luokassa yksi ratsukko, muissa luokissa kaksi ratsukkoa. 

Alustava radankävelyn aikataulu 

1.  (60cm) radankävely on klo 9.30-9.40

2. ja 3. luokan (70-80cm) radankävely on n. klo 11.45. Radankävely toteutuu heti, kun edellinen luokka (60cm) päättyy ja rata on saatu nostettua luokan korkeuteen.

Järjestävän ratsastusseuran kilpailijat on velvoitettu osallistumaan kilpailujen järjestämiseen. Ratsutilan/GWR:n ulkopuolelta tulevilta ratsukoilta ei edellytetä osallistumista radan rakentamiseen ja purkamiseen sekä kilpailujen järjestämiseen.

Esteradan rakennus sunnuntaiaamuna klo 8.00 ja se koskee järjestävän seuran kaikkia osallistujia (ei ulkopuoliset ratsukot). Rata puretaan heti viimeisen luokan jälkeen ja radan purkaminen kuuluu myös kilpailijan tehtäviin. Kilpailijalla on toimihenkilötehtäviä kilpailujen yhteydessä. Kilpailutehtäväsi näet seuran nettisivuilta samana päivänä, kun lähtölistat julkaistaan. Myös talliin ja kansliaan laitetaan lista toimihenkilötehtävistä. Jos toimihenkilötehtävissä on jotain epäselvyyksiä tai et tiedä kuinka toimia, kysy kansliasta. Huolehdithan, että olet letittänyt ja tehnyt muut valmistelut ennen kilpailuiden alkua, mikäli sinulla on toimihenkilötehtävä kahdessa ensimmäisessä luokassa. 

Jatkossa seura pidättää oikeuden evätä kilpailuoikeus ratsastajalta seuran omissa kilpailuissa, jos kilpailija ei osallistu asianmukaisesti radanrakentamiseen, purkamiseen ja toimihenkilötehtävien hoitamiseen.

Yleistä tiedotettavaa

Ratsutilalla oleviin talleihin on pääsy kielletty. WC sijaitsee henkilöautoparkkipaikan viereisessä rakennuksessa, ratsastuskoulun tallin yhteydessä. WC on käytössä, muuten tallissa oleskelu on kielletty. Maneesin käyttö on kielletty.

Muista kerätä hevosesi jätökset välittömästi joka puolelta ratsutilan alueelta.

Buffetissa käy käteinen ja MobilePay.


Tervetuloa kilpailemaan!


Lähtölistat:


607080-100
SihteeriHeliUllaVenla V.
LiputtajaEetuSariViivi
LähettiTiina P.VeraVenla T.
PortinavaajaHenrikaEiraEira
Ratahenkilökunta/kakkavahti (radiopuhelin kansliasta)TuuliJP,  TyyneTyyne, Oona
Tallivahti (radiopuhelin kansliasta)TiinuNea-
KuuluttajaJukkaJukkaJukka