Koulukilpailut 11.9.2022

Kilpailijatiedote:  

Kilpailut aloitetaan Vahannan ratsutilan isolla kentällä sunnuntaina 11.9.2022 klo 9.00.

Saapuminen kilpailupaikalle

Tiedotteen lopussa on kartta kilpailualueesta, johon merkattu pysäköintipaikat hevosautoille. Alueella on parkkivahti, joka ohjaa hevosautoliikennettä. Henkilöautoparkki on Petäjäntien varressa, laitumen kohdalla, merkityllä alueella. Tiedotteen lopussa on toinen kartta, johon tämän on merkattu, koska Pohtiontielle EI SAA PARKKEERATA, että hevosautot mahtuvat hyvin kulkemaan. Ilmoitathan etukäteen sähköpostitse tai viestillä kilpailujenjohtajalle (wiivi.gwr@hotmail.com tai 0405779482), mikäli olet saapumassa paikalle hevosrekalla. 

Ratsastuskoululta osallistuvat ratsastajat huomioikaa, että henkilöautoliikenne/-parkkeeraus ratsastuskoulun pihaan suljetaan 7.45, jonka jälkeen saapuvat jättävät auton henkilöautoparkkiin Petäjäntielle.

Alustava aikataulu:

Kilpailun alustava aikataulu saattaa muuttua kilpailujen edetessä. 

Luokka 1 aloitetaan klo 9 

Luokka 2 alkaa noin klo 11 

Luokka 3 alkaa noin klo 14 

Luokka 4 alkaa noin klo 15.10 

Verryttely

Verryttelykenttä avataan klo 8.30.

Verryttely tapahtuu takakentällä maneesin takana (kts. kartta). Verryttelyalueella saa olla 8 ratsukkoa kerrallaan. Osa takakentästä on rajattu käsihevosalueeksi. Kulku hevosparkista takakentälle ja takakentältä kilpailukentälle tapahtuu takatarhojen ohi kulkevaa reittiä. Kilpailukentälle kuljetaan derby-kentän kautta. Maneesin edessä menevää polkua ei saa kulkea hevosten kanssa, ei edes taluttaen hevosta. Kilpailukentällä saa olla odottamassa omaa suoritustaan kaksi ratsukkoa kilpailevan ratsukon lisäksi. 

Palkintojenjako

Luokissa jaetaan erikseen luokkapalkinnot ja mestaruuspalkinnot sekä mitalit. Palkintojenjako suoritetaan vain seuran mestaruuksista (luokat 1, 2 ja 3). Luokkapalkinnot ja ruusukkeet haetaan suoraan kansliasta. Palkintojenjako suoritetaan luokan päätyttyä, heti tulosten julkistamisen jälkeen. Palkintojenjaosta voi jäädä pois vain tuomarin luvalla.

Jos olet unohtanut ilmoittaa osallistumisestasi mestaruuteen niin voit ilmoittaa siitä kilpailunjärjestäjälle viestillä (Wiivi 0405779482) viimeistään tuntia ennen luokan alkua.

Rokotustodistus

Lista hevosista, joiden rokotustodistus täytyy esittää kansliassa ennen starttia löytyy EquipeOnlinesta. Rokotustodistuksesta voi myös lähettää viestillä kuvan kilpailun järjestäjälle (0405779482/Wiivi), jolloin todistusta ei tarvitse erikseen esittää kansliassa.

Yleistä tiedotettavaa

Ratsutilalla oleviin talleihin on pääsy kielletty. Yksityisalueelle pääsy kokonaan kielletty. WC sijaitsee ratsastuskoulun tallin yhteydessä, jossa WC on käytössä, muuten tallissa oleskelu on kielletty. 

Hevosten on oltava kilpailualueella suitsitettuna tai muuten turvallisesti hallittavissa ja niiden hevosnumeroiden tulee koko ajan olla nähtävillä.

Hevosen jätökset on kerättävä välittömästi joka puolelta ratsutilan alueelta. Astioita, johon jätökset voi laittaa on ratsutilan alueella.

Paikalla on runsas buffetti. Buffetissa käy käteinen sekä Mobilepay.

Ison kentän vieressä oleva nurmialue on tarkoitettu yleisöä varten, jossa ei saa kulkea autoilla tai hevosten kanssa.

Järjestävän ratsastusseuran kilpailijat on velvoitettu osallistumaan kilpailujen järjestämiseen. Ratsutilan/GWR:n ulkopuolelta tulevilta ratsukoilta ei edellytetä osallistumista radan rakentamiseen ja purkamiseen sekä kilpailujen järjestämiseen. Kouluradan rakennus tapahtuu lauantaina 10.9. klo 16.30 ja se koskee järjestävän seuran kaikkia osallistujia (ei ulkopuoliset ratsukot). Rata puretaan heti viimeisen ratsukon jälkeen ja radan purkaminen kuuluu myös kilpailijan tehtäviin. 

Kilpailutehtäväsi näet alla. Myös talliin ja kansliaan laitetaan lista toimihenkilötehtävistä. Jos toimihenkilötehtävissä on jotain epäselvyyksiä tai et tiedä kuinka toimia, kysy kansliasta

Toimihenkilöille järjestetään yhteinen kokous sunnuntaina klo 8:00 jossa kerrataan kilpailuihin liittyvät asiat.

Jatkossa seura pidättää oikeuden evätä kilpailuoikeus ratsastajalta seuran omissa kilpailuissa, jos kilpailija ei osallistu asianmukaisesti radanrakentamiseen, purkamiseen ja toimihenkilötehtävien hoitamiseen.

Tervetuloa kilpailemaan!

Lähtölistat sekä rokotustodistusten esityslistan löydät tämän linkin takaa: tämä vie EquipeOnlineen

TOIMIHENKILÖTLuokka 1Luokka 2Luokka 3Luokka 4
SihteeriTuuliSanna SSariSanna S
Portinavaaja, iso kenttä (HAE RADIOPUHELIN KANSLIASTA)EetuHeidiNeaNea
Takakentän aikatauluttaja+kakkavahti (HAE RADIOPUHELIN KANSLIASTA)

tehtävä alkaa klo 8.30 

Venla V,  Sanni

Ulla, HannaEira, HenrikaEira, Henrika
Kakkavahti (iso kenttä)HildaSariAamuAamu
Parkkiohjaaja (HAE RADIOPUHELIN KANSLIASTA)tehtävä alkaa jo klo 8.00 Susanna VSanna OSusanna VSusanna V
LähettiKansliaKiiraVenla TVenla T
KansliaTiinaK+TiinaPTiinaK+TiinaPTiinaK+TiinaPTiinaK+TiinaP
KuuluttajaOonaOonaOonaOona (Sanni)

Ratsutilan kartta:

Yleisöparkkikartta: