Kilpailijatiedote, lähtölistat koulukisat 28.5.23

Kilpailijatiedote:  

Kilpailut aloitetaan Vahannan ratsutilan isolla kentällä sunnuntaina 28.5.2023 klo 9.00.

Saapuminen kilpailupaikalle

Tiedotteen lopussa on kartta kilpailualueesta, johon merkattu pysäköintipaikat hevosautoille. Alueella on parkkivahti, joka ohjaa hevosautoliikennettä. Liikenteenohjaaja ohjaa hevosautot ja trailerit parkkiin. Odota puomin luona, jos parkkiohjaaja ei ole paikalla, sillä hän on opastamassa ennen sinua saapunutta parkkiin.

Henkilöautoparkki on Petäjäntien varressa, laitumen kohdalla, merkityllä alueella. Tiedotteen lopussa on toinen kartta, johon tämän on merkattu, koska Pohtiontielle EI SAA PARKKEERATA, että hevosautot mahtuvat hyvin kulkemaan.

Ilmoitathan etukäteen sähköpostitse tai viestillä kilpailujenjohtajalle (wiivi.gwr@hotmail.com tai 0405779482), mikäli olet saapumassa paikalle hevosrekalla. 

Ratsastuskoululta osallistuvat ratsastajat huomioikaa, että henkilöautoliikenne/-parkkeeraus ratsastuskoulun pihaan suljetaan 8.00, jonka jälkeen saapuvat jättävät auton henkilöautoparkkiin Petäjäntielle.


Alustava aikataulu:

Kilpailun alustava aikataulu saattaa muuttua kilpailujen edetessä. 

Luokka 1 aloitetaan klo 9.00 

Luokka 2 alkaa klo 9.50 

Luokka 3 alkaa klo 11.21 

Luokka 4 alkaa klo 13.54

Luokka 5 alkaa klo 14.56 

 

Verryttely

Verryttelykenttä avataan klo 8.30.

Verryttely tapahtuu takakentällä maneesin takana (kts. kartta). Verryttelyalueella saa olla 8 ratsukkoa kerrallaan. Osa takakentästä on rajattu käsihevosalueeksi. Kulku hevosparkista takakentälle ja takakentältä kilpailukentälle tapahtuu takatarhojen ohi kulkevaa reittiä. Kilpailukentälle kuljetaan derby-kentän kautta. Maneesin edessä menevää polkua ei saa kulkea hevosten kanssa, ei edes taluttaen hevosta.

Kilpailukentällä saa olla odottamassa omaa suoritustaan kaksi ratsukkoa kilpailevan ratsukon lisäksi. Derby-kentällä rajatulla alueella saa olla yksi ratsukko odottamassa pääsyään kilpailukentälle.

 

Palkintojenjako

Luokissa jaetaan luokkapalkinnot. Palkintojenjako suoritetaan heti luokan päätyttyä ja tulosten julkistamisen jälkeen. Palkintojenjaosta voi jäädä pois vain tuomarin luvalla.

Rokotustodistus

Lista hevosista, joiden rokotustodistus täytyy esittää kansliassa ennen starttia, löytyy EquipeOnlinesta sekä tämän tiedotteen lopusta. Rokotustodistuksesta voi myös lähettää viestillä kuvan kilpailun järjestäjälle (0405779482/Wiivi), jolloin todistusta ei tarvitse erikseen esittää kansliassa.

Yleistä tiedotettavaa

Ratsutilalla oleviin talleihin on pääsy kielletty. Yksityisalueelle pääsy kokonaan kielletty. WC sijaitsee ratsastuskoulun tallin yhteydessä, jossa WC on käytössä, muuten tallissa oleskelu on kielletty. 

Hevosten on oltava kilpailualueella suitsitettuna tai muuten turvallisesti hallittavissa ja niiden hevosnumeroiden tulee koko ajan olla nähtävillä.

Hevosen jätökset on kerättävä välittömästi joka puolelta ratsutilan alueelta. Astioita, johon jätökset voi laittaa on ratsutilan alueella.

Paikalla on runsas buffetti. Buffetissa käy käteinen sekä Mobilepay.

Ison kentän vieressä oleva nurmialue on tarkoitettu yleisöä varten, jossa ei saa kulkea autoilla tai hevosten kanssa.

Järjestävän ratsastusseuran kilpailijat on velvoitettu osallistumaan kilpailujen järjestämiseen. Ratsutilan/GWR:n ulkopuolelta tulevilta ratsukoilta ei edellytetä osallistumista radan rakentamiseen ja purkamiseen sekä kilpailujen järjestämiseen. Kouluradan rakennus tapahtuu lauantaina 27.5.23 klo 9.00 ja se koskee järjestävän seuran kaikkia osallistujia (ei ulkopuoliset ratsukot). Rata puretaan heti viimeisen ratsukon jälkeen ja radan purkaminen kuuluu myös kilpailijan tehtäviin. 

Toimihenkilötehtävät näet seuran nettisivuilta. Myös talliin ja kansliaan laitetaan lista toimihenkilötehtävistä. Jos toimihenkilötehtävissä on jotain epäselvyyksiä tai et tiedä kuinka toimia, kysy kansliasta

Toimihenkilöille järjestetään yhteinen kokous sunnuntaina klo 8:00 jossa kerrataan kilpailuihin liittyvät asiat.

Jatkossa seura pidättää oikeuden evätä kilpailuoikeus ratsastajalta seuran omissa kilpailuissa, jos kilpailija ei osallistu asianmukaisesti radanrakentamiseen, purkamiseen ja toimihenkilötehtävien hoitamiseen.

Tervetuloa kilpailemaan!

Ratsutilan kartta ja yleisöparkkikartta

Toimihenkilötehtävät

  LK 1LK 2LK 3LK 4LK 5
Sihteeri EmmiEmmiUllaEiraEira
Porttivahti (hae radiopuhelin kansliasta!) HildaFridaFrida+ KiiraAamuEetu
Kakkavahti (iso kenttä) VenlaHenrikaAamu+ EetuFridaKiira
Takakentän aikatauluttaja/kakkavahti/hevosen hyvinvointivastaava (hae radiopuhelin kansliasta!)8.30 verkka UllaTiinuTiinu+ TiiaEmmi (alku)+ Sanna+ TiinuHenrika+ HildaSanna
Tallivahti (hae radiopuhelin kansliasta!) NeaEetu (alku)Venla (alku) + Hilda--
Parkkiohjaaja (hae radiopuhelin kansliasta!) SusannaVenlaSusanna+ NeaSusannaSusanna+ Nea
Kuuluttaja PinjaPinjaPinjaPinjaPinja
Kanslia + lähetti Tiina x2, PaulaTiina x2, PaulaTiina x2, PaulaTiina x2, PaulaTiina x2, Paula
BuffaSalla, Hanna, Leena, AK, Marja, Niina, Kirsi