Sponsorointi ja yhteistyö

Goodwill Riders ry on vuonna 2004 perustettu Ylöjärveläinen ratsastusseura, joka viettää 20 - vuotisjuhlavuottaan 2024. Jäseniä meillä on vajaa 300 ja toimimme pääasiassa Vahannan Ratsutilalla.


Juhlavuoden aikana järjestämme useita isompia ratsastuskilpailuja sekä este- että kouluratsastuksessa. Toukokuun lopussa Vahannan Ratsutilalla järjestetään avoimet kouluratsastuskilpailut, jossa ratkotaan samalla Hämeen alueen ratsastuskouluoppilaiden mestaruudet. Lähtöjä on yli 60 eli isot kisat kyseessä.
 Vastaavasti kesäkuun 9. päivä kilpaillaan esteratsastuksessa samoissa merkeissä eli järjestämme avoimet kilpailut, jossa ratkotaan myös mestaruudet.

Olemme useana vuotena järjestänyt Ylöjärven kaupungin mestaruuskilpailut este- ja kouluratsastuksessa, eikä tämä juhlavuotemme ole poikkeus: heinäkuun 6. - 7. päivä kilpaillaan jälleen!

Syksyn aikana on meillä kalenterissa ainakin neljät kilpailut: kahdet este- ja kahdet kouluratsastus.

Goodwill Riders ry:llä on poikkeuksellisen aktiivinen mediatiimi, joka on saanut paljon kehuja mm. Ylöjärven kaupungilta aktiivisista sosiaalisen median kanavistaan.  Meillä on satoja seuraajia ympäri Suomen mutta eniten paikallisesti Pirkanmaan talousalueella. 

Meillä on ollut onnea matkassa ja olemme saaneet kilpailuihin mukaan eri alan yrityksiä luokkasponsoreiksi. Jokainen yhteistyökumppani voi osallistua haluamallaan tavalla, joko lahjakortilla tai tavarapalkinnolla.
 

Yhteistyökumppani saa meiltä:

- oman luokan haluamaansa kilpailuun muodossa Prix de xxxx
- näkyvyyden kilpailukutsussa valtakunnallisesti
- näkyvyyden paljon kehutussa sosiaalisen median kanavassamme
- yritysesittelyn kilpailujen yhteydessä kuulutuksin
- mainospaikan seuran kotisivuilla
- mahdollisuuden tuoda oman yrityksensä palveluja sekä tuotteita esille positiivisessa hengessä paikallisesti
- mahdollisuuden tuoda kilpailupaikalle oman mainoksensa tai tulla paikalle esittelemään omia tuotteitaan

 

Nyt etsimme uusia yrityksiä mukaan luokkasponsoreiksi ja samalla tuomaan omaa yritystään esille yhteistyössä Goodwill Riders ry:n kanssa!

Yhteydenotot ja tiedustelut
info@goodwillriders.fi
 

 

Myös nämä yritykset ovat olleet tai ovat tukemassa Goodwill Riders ry:n toimintaa: