Kilpailuihin vapaaehtoiseksi

Kaikki seuran kilpailut järjestetään vapaaehtoisten voimin. Tule viettämään mukavaa kisapäivää, kivassa porukassa, tehden kisatehtävää seuran kilpailuissa. Et tarvitse aiempaa kokemusta tehtävistä, sillä tehtäviin opastetaan aina kilpailujen yhteydessä.


Kannattaa ilmoittautua mukaan, vaikka et voisi olla koko kilpailupäivää apuna. Voit kirjoittaa "Lisätietoja" kohtaan, jos pääset osallistumaan vain tietyksi ajaksi mukaan kilpailujen järjestelyihin (esimerkiksi pääsen vain radanrakentamiseen tai purkamiseen, pääsen esim. klo 10-13).

Kilpailuihin voi tulla vapaaehtoiseksi myös koko perheen voimin ja kerätä etuja vain tietylle perheenjäsenelle ilmoittamalla (lisätietoja -kohta) tästä seuralle!

Osallistumalla vapaaehtoiseksi seuran kilpailuihin kaudella 2023 saat esimerkiksi GWR:n jäsenenä mm. alennusta seuravalmennuksista (Christel Wütig-Vihman istuntatunnit ja Madiksen estetunnit), alennuksia Horzelle sekä edullisemman lähtömaksun.

Jokaisesta kilpailusta sinulla on mahdollisuus kerätä 1-3 vaparipistettä. Eli aina kilpailupäivänä muista ilmoittaa kansliaan aika ja tehtävä(t), mitä olit tekemässä kilpailuissa. 

1 piste/n.2h, 
3 pistettä/n.6h-päivä
10 pisteellä saat alennuskupongn Horzeen tai saman arvoisen seuratuotteen. 

Juoma ja pulla/leipä kuuluu talkoolaiselle, buffassa on nimilista.

Lomakkeen voit täyttää useita kertoja ja ilmoittautua talkoilemaan, kun aikatauluusi sopii.

Olen käytettävissä seuraavina kisapäivinä: