Kilpailuihin vapaaehtoiseksi

Kaikki seuran kilpailut järjestetään vapaaehtoisten voimin. Tule viettämään mukavaa kisapäivää, kivassa porukassa, tehden kisatehtävää seuran kilpailuissa. Et tarvitse aiempaa kokemusta tehtävistä, sillä tehtäviin opastetaan aina kilpailujen yhteydessä.


Kannattaa ilmoittautua mukaan, vaikka et voisi olla koko kilpailupäivää apuna. Voit kirjoittaa "Lisätietoja" kohtaan, jos pääset osallistumaan vain tietyksi ajaksi mukaan kilpailujen järjestelyihin (esimerkiksi pääsen vain radanrakentamiseen tai purkamiseen, pääsen esim. klo 10-13). 

Kilpailuihin voi tulla vapaaehtoiseksi myös koko perheen voimin ja kerätä etuja vain tietylle perheenjäsenelle ilmoittamalla tästä (lisätietoja -kohta) seuralle! Esimerkiksi huoltaja voi osallistua vapaaehtoiseksi, jolloin kilpailulupahyvitykseen määritetty ehto osallistumisesta vapaaehtoiseksi täyttyy. 

Jokaisesta kilpailusta sinulla on mahdollisuus ½-3 vaparipistettä. Eli aina kilpailupäivänä muista ilmoittaa kansliaan aika ja tehtävä(t), mitä olit tekemässä kilpailuissa.  

½ pistettä osallistumisesta radanrakennukseen  
1 pistettä/n. 2h kisapäivä 
2 pistettä/n. 4 h kisapäivä
3 pistettä/kokonainen kisapäivä  

10 pisteellä saat alennuslipukkeen Horzeen tai alennuslipukkeen seuratuotteisiin. 

Juoma ja leipä kuuluu vapaaehtoiselle, buffassa on nimilista. 

Lomakkeen voit täyttää useita kertoja ja ilmoittautua vapaaehtoiseksi, kun aikatauluusi sopii. 


Olen käytettävissä seuraavina kisapäivinä: