Koulukilpailut 29.5.2022

Kilpailijatiedote:

Kilpailut aloitetaan Vahannan ratsutilan isolla kentällä sunnuntaina 29.05.2022 klo 9.00.

Tuomarina 1. luokassa toimii Marja Tetri-Rantanen, muissa luokissa Katja Törrönen.

 

Saapuminen kilpailupaikalle

Tiedotteen lopussa on kartta kilpailualueesta, johon merkattu pysäköintipaikat hevosautoille. Katsojien henkilöautoparkki on Petäjäntien varressa (Pohtiontielle EI SAA PARKKEERATA), laitumen kohdalla, merkityllä alueella. Ilmoitathan etukäteen sähköpostitse tai viestillä Wiiville (wiivi.gwr@hotmail.com tai 0405779482), mikäli olet saapumassa hevosrekalla paikalle. 

Verryttely

Verryttely tapahtuu takakentällä maneesin takana (kts. kartta). Verryttelyalueella saa olla 8 ratsukkoa kerrallaan. Osa takakentästä on rajattu käsihevosalueeksi. Kulku hevosparkista takakentälle ja takakentältä kilpailukentälle tapahtuu takatarhojen ohi kulkevaa reittiä. Kilpailukentälle kuljetaan derby-kentän kautta. Maneesin edessä menevää polkua ei saa kulkea hevosten kanssa, ei edes taluttaen hevosta. Kilpailukentällä saa olla odottamassa omaa suoritustaan kaksi ratsukkoa kilpailevan ratsukon lisäksi. Verryttelyssä valvojana toimii ratsastuksen opettaja.

Palkintojenjako

Palkintojenjako suoritetaan luokan päätyttyä ja heti tulosten julkistamisen jälkeen. 

Rokotustodistus

Kilpailijatiedotteen yhteydessä on lista hevosista, joiden rokotustodistus pitää esittää kansliassa viimeistään tuntia ennen starttia. Rokotustodistuksesta voi myös lähettää viestillä kuvan kilpailun järjestäjälle (0405779482/Wiivi), jolloin todistusta ei tarvitse erikseen esittää kansliassa.

Yleistä tiedotettavaa

Ratsutilalla oleviin talleihin on pääsy kielletty. WC sijaitsee ratsastuskoulun tallin yhteydessä, jossa WC on käytössä, muuten tallissa oleskelu on kielletty. 

Hevosen jätökset on kerättävä välittömästi joka puolelta ratsutilan alueelta.

Paikalla on runsas buffetti. Buffetissa käy käteinen sekä Mobilepay.

Ison kentän vieressä oleva nurmialue on tarkoitettu yleisöä varten, jossa ei saa kulkea autoilla tai hevosten kanssa.

Järjestävän ratsastusseuran kilpailijat on velvoitettu osallistumaan kilpailujen järjestämiseen. Ratsutilan/GWR:n ulkopuolelta tulevilta ratsukoilta ei edellytetä osallistumista radan rakentamiseen ja purkamiseen sekä kilpailujen järjestämiseen. Kouluradan rakennus tapahtuu lauantaina klo 16-17 ja se koskee järjestävän seuran kaikkia osallistujia (ei ulkopuoliset ratsukot). Rata puretaan heti viimeisen luokan palkintojen jaon jälkeen ja radan purkaminen kuuluu myös kilpailijan tehtäviin.

Järjestävän ratsastusseuran kilpailijoilla on toimihenkilötehtäviä kilpailujen yhteydessä. Kilpailutehtäväsi näet seuran nettisivuilta samana päivänä, kun lähtölistat julkaistaan. Myös talliin ja kansliaan laitetaan lista toimihenkilötehtävistä. Jos toimihenkilötehtävissä on jotain epäselvyyksiä tai et tiedä kuinka toimia, kysy kansliasta. Huolehdithan, että olet letittänyt ja tehnyt muut valmistelut ennen kilpailuiden alkua, mikäli sinulla on toimihenkilötehtävä kahdessa ensimmäisessä luokassa. 

Toimihenkilöille järjestetään yhteinen kokous sunnuntaina klo 8.15, jossa kerrataan kilpailuihin liittyvät asiat.

Jatkossa seura pidättää oikeuden evätä kilpailuoikeus ratsastajalta seuran omissa kilpailuissa, jos kilpailija ei osallistu asianmukaisesti radanrakentamiseen, purkamiseen ja toimihenkilötehtävien hoitamiseen.

Tervetuloa kilpailemaan!

TOIMIHENKILÖTLuokka 1Luokka 2Luokka 3Luokka 4Luokka 5
SihteeriTiinaP (YRa)PaulaV (YRa)PinjaEiraEira
Portinavaaja (HAE RADIOPUHELIN KANSLIASTA)HildaHildaSusannaOonaOona
Tallivahti ( HAE RADIOPUHELIN KANSLIASTA)SanniSanniVenla

Takakentän aikatauluttaja/kakkavahti (HAE RADIOPUHELIN KANSLIASTA)UllaSusannaSariSannaKrista
Kakkavahti (iso kenttä)EetuEetuKristaLisandraLisandra
ParkkiohjaajaTuuliSannaUllaSari
Lähetti

EmmaVeeraVeera
KansliaTiinuTiinu, TiinaTiinaTiina, PinjaSanni, Venla
KuuluttajaJukkaJukkaJukkaJukkaJukka

Lähtölistat