Lähtölistat ja kilpailijatiedote, estekisat 27.8.23

Lähtölistat EquipeOnlinesta

LINKKI lähtölistohin


Kilpailijatiedote, estekilpailut 27.8.2023:

Kilpailut aloitetaan Vahannan ratsutilan isolla kentällä sunnuntaina 27.8.2023 klo 9.00.

Saapuminen kilpailupaikalle

Vahannan ratsutila avataan tuntia ennen kilpailujen alkamista.

Tiedotteen lopussa on kartta kilpailualueesta, johon merkattu pysäköintipaikat hevosautoille. Alueella on parkkivahti, joka ohjaa hevosautoliikennettä. Liikenteenohjaaja ohjaa hevosautot ja trailerit parkkiin. Odota puomin luona, jos parkkiohjaaja ei ole paikalla, sillä hän on opastamassa ennen sinua saapunutta parkkiin.

Henkilöautoparkki on Petäjäntien varressa, laitumen kohdalla, merkityllä alueella. Tiedotteen lopussa on toinen kartta, johon tämän on merkattu, koska Pohtiontielle EI SAA PARKKEERATA, että hevosautot mahtuvat hyvin kulkemaan.

Ilmoitathan etukäteen sähköpostitse tai viestillä kilpailujenjohtajalle (wiivi.gwr@hotmail.com tai 0405779482), mikäli olet saapumassa paikalle hevosrekalla. 

Ratsastuskoululta osallistuvat ratsastajat huomioikaa, että henkilöautoliikenne/-parkkeeraus ratsastuskoulun pihaan suljetaan 7.50, jonka jälkeen saapuvat jättävät auton henkilöautoparkkiin Petäjäntielle.


Alustava aikataulu:

Kilpailun alustava aikataulu saattaa muuttua kilpailujen edetessä. 

Luokan 1 radankävely on klo 8.15-8.30

Luokka 1 alkaa klo 9.00

Luokka 2 alkaa noin klo 9.45 

Luokka 3 alkaa noin klo 11.10

Luokka 4 alkaa noin klo 12.45

Luokka 5 alkaa noin klo 14.15

Luokka 6 alkaa noin klo 14.45 

 

Verryttely

Verryttelykenttä avataan klo 8.30.

Esteverryttely tapahtuu takakentällä maneesin takana (kts. kartta). Takakentän verryttelyalueella saa olla 8 ratsukkoa kerrallaan. Verryttelyn valvojana on seuran toimihenkilö, joka tiedottaa ratsastajia kilpailujen kulusta. Kulku hevosparkista takakentälle ja takakentältä kilpailukentälle tapahtuu takatarhojen ohi kulkevaa reittiä. Kilpailukentälle kuljetaan derby-kentän kautta.

Osa maneesista on rajattu käsihevosalueeksi, osa sileän ratsastukseen. Kulku maneesiin takakentän kautta, maneesin takana olevaa tietä pitkin. Maneesin edessä menevää polkua ei saa kulkea hevosten kanssa, ei edes taluttaen hevosta.

Kilpailukentällä saa olla odottamassa omaa suoritustaan kaksi ratsukkoa kilpailevan ratsukon lisäksi. Derby-kentällä on rajattu alue odottamiseen, mutta siellä saa vain kävellä hevosella.

Palkintojenjako

Palkintojenjako suoritetaan luokan päätyttyä ja heti tulosten julkistamisen jälkeen. Palkintojenjaossa jaetaan erikseen luokkapalkinnot sekä mestaruuspalkinnot ja mitalit. Palkintojenjaosta voi jäädä pois vain tuomarin luvalla.

Mikäli olet unohtanut ilmoittaa osallistumisestasi seuran mestaruuteen, niin voit ilmoittaa siitä kilpailunjärjestäjälle viestillä (Wiivi 0405779482), viimeistään tuntia ennen luokan alkua.

Rokotustodistus

Lista hevosista, joiden rokotustodistus täytyy esittää kansliassa ennen starttia, löytyy EquipeOnlinesta. Rokotustodistuksesta voi myös lähettää viestillä kuvan kilpailun järjestäjälle (0405779482/Wiivi), jolloin todistusta ei tarvitse erikseen esittää kansliassa.

Yleistä tiedotettavaa

Ratsutilalla oleviin talleihin on pääsy kielletty. Yksityisalueelle pääsy kokonaan kielletty. WC sijaitsee ratsastuskoulun tallin yhteydessä, jossa WC on käytössä, muuten tallissa oleskelu on kielletty. Lisäksi ratsastuskoulun tallin pesupaikalta voi ottaa vettä hevosille.

Hevosten on oltava kilpailualueella suitsitettuna tai muuten turvallisesti hallittavissa ja niiden hevosnumeroiden tulee koko ajan olla nähtävillä.

Hevosen jätökset on kerättävä välittömästi joka puolelta ratsutilan alueelta. Astioita, johon jätökset voi laittaa on ratsutilan alueella.

Paikalla on buffetti. Buffetissa käy käteinen sekä Mobilepay.

Ison kentän vieressä oleva nurmialue on tarkoitettu yleisöä varten, jossa ei saa kulkea autoilla tai hevosten kanssa.

Kilpailualue on savuton.

Järjestävän ratsastusseuran kilpailijat on velvoitettu osallistumaan kilpailujen järjestämiseen. Ratsutilan/GWR:n ulkopuolelta tulevilta ratsukoilta ei edellytetä osallistumista radan rakentamiseen ja purkamiseen sekä kilpailujen järjestämiseen. Esteradan rakennus tapahtuu lauantaina 26.8.23 klo 16.00 ja se koskee järjestävän seuran kaikkia osallistujia (ei ulkopuoliset ratsukot). Rata puretaan heti viimeisen ratsukon jälkeen ja radan purkaminen kuuluu myös kilpailijan tehtäviin. 

Toimihenkilötehtävät näet seuran nettisivuilta. Myös talliin ja kansliaan laitetaan lista toimihenkilötehtävistä. Jos toimihenkilötehtävissä on jotain epäselvyyksiä tai et tiedä kuinka toimia, kysy kansliasta

Toimihenkilöille järjestetään yhteinen kokous sunnuntaina klo 8:00 jossa kerrataan kilpailuihin liittyvät asiat. Kokoontuminen ratsikoulun parkkipaikalla.

Jatkossa seura pidättää oikeuden evätä kilpailuoikeus ratsastajalta seuran omissa kilpailuissa, jos kilpailija ei osallistu asianmukaisesti radanrakentamiseen, purkamiseen ja toimihenkilötehtävien hoitamiseen. 

Tervetuloa kilpailemaan!

ToimihenkilötLuokka 1Luokka 2Luokka 3Luokka 4Luokka 5+6
Sihteeri (taitotuomari)-CaritaReijaReijaReija (vain 5.lk)
Sihteeri (estetuomari)CaritaNiinaSariNiinaHanna
Portinavaaja (HAE RADIOPUHELIN KANSLIASTA)VeraTuuliAnsaRoosaStina
Parkkivahti (HAE RADIOPUHELIN KANSLIASTA)

aloitus jo 8.00

Heli+Hilda

Hilda+ MikkoHilda+ SusannaSusanna+ KirsiSusanna
Takakentän aikatauluttaja/kakkavahti/ hevosen hyvinvointivastaava (hae radiopuhelin kansliasta!)

aloitus jo 8.30

Henrika

Pinja+NeaKirsi+ NiinaSari+ HannaHeli+Mikko (esteet pois takakentältä viimeisen ratsukon jälkeen)
Kakkavahti (iso kenttä)LisandraAamuHillaEetuLisandra
TallivahtiUllaVenlaTuuli--
RatahenkilökuntaJ-P+AamuJ-P+ReijaNea+ MikkoNea+ Amanda

Venla+

Veera

LiputtajaEetu+EllenHenrika+ StinaOlivia+ AmandaVeera+ VeraAmanda+Hilla
LähettiNeaOliviaRoosaAnsaEllen
Kanslia

Tiina x2

KuuluttajaSanniSanniSanni+TiiaTiiaSanni
Buffa

Salla, Leena, Marja, Sallamariia, Petra

Some

Tiia

Ratsutilan kartta ja henkilöautoparkkikartta: