Koulukilpailut 7.11.2021

Kilpailijatiedote:

Kilpailunjärjestäjä pyytää huomioimaan, että kilpailu järjestetään Covid-19 tilanne ja viranomaisten ohjeet huomioiden. Jokaisen kilpailijan, hevosenhoitajan ja toimihenkilön vastuulla on, että toimimme vastuullisesti ja viranomaisten ohjeiden mukaan, huolehdimme hygieniasta tarkasti ja ylläpidämme turvavälit. Yleisöä saa saapua paikalle, huomioiden viranomaissuositukset.

Kilpailut aloitetaan Vahannan ratsutilan maneesissa sunnuntaina 7.11.2021 klo 9.00.

Verryttely tapahtuu ryhmissä. Verryttelyryhmät merkitty lähtölistoihin ja tämä sivun loppuun alustavaan aikatauluun.  Luokan 1 ensimmäinen verryttelyryhmä aloittaa klo 8.40. Käsihevosalue on maneesin takana olevalla kentällä.

Kilpailuissa ei suoriteta palkintojen jakoja, sijoittuneet hakevat palkinnot ja ruusukkeet kilpailukansliasta luokan päätyttyä. 

Järjestävän ratsastusseuran kilpailijat on velvoitettu osallistumaan kilpailujen järjestämiseen. Ratsutilan/GWR:n ulkopuolelta tulevilta ratsukoilta ei edellytetä osallistumista radan rakentamiseen ja purkamiseen sekä kilpailujen järjestämiseen.

Kouluradan rakennus sunnuntaiaamuna klo 7.45 ja se koskee järjestävän seuran kaikkia osallistujia (ei ulkopuoliset ratsukot). Rata puretaan heti viimeisen luokan jälkeen ja radan purkaminen kuuluu myös kilpailijan tehtäviin. Kilpailijalla on toimihenkilötehtäviä kilpailujen yhteydessä. Kilpailutehtäväsi näet seuran nettisivuilta samana päivänä, kun lähtölistat julkaistaan. Myös talliin ja kansliaan laitetaan lista toimihenkilötehtävistä. Jos toimihenkilötehtävissä on jotain epäselvyyksiä tai et tiedä kuinka toimia, kysy kansliasta. Huolehdithan, että olet letittänyt ja tehnyt muut valmistelut ennen kilpailuiden alkua, mikäli sinulla on toimihenkilötehtävä kahdessa ensimmäisessä luokassa. 

Jatkossa seura pidättää oikeuden evätä kilpailuoikeus ratsastajalta seuran omissa kilpailuissa, jos kilpailija ei osallistu asianmukaisesti radanrakentamiseen, purkamiseen ja toimihenkilötehtävien hoitamiseen.


Yleistä tiedotettavaa

Ratsutilalla oleviin talleihin on pääsy kielletty. WC sijaitsee henkilöautoparkkipaikan viereisessä rakennuksessa, ratsastuskoulun tallin yhteydessä. WC on käytössä, muuten tallissa oleskelu on kielletty. 

Muista kerätä hevosesi jätökset välittömästi joka puolelta ratsutilan alueelta.

Buffetissa käy käteinen sekä mobilepay.

Tervetuloa kilpailemaan!

ALUSTAVA AIKATAULU! 

Kilpailut alkaa klo 9.00, radan rakennus klo 7.45-8.40. 

Ratsukot on jaettu verryttelyryhmiin alustavalla aikataululla. Verryttely alkaa heti edellisen verryttelyryhmän viimeisen ratsukon suorituksen jälkeen.


Luokan 1 ensimmäinen verryttelyryhmä aloittaa verkan klo 8.40

Luokan 1 toinen verryttelyryhmä aloittaa verkan n. klo 9.30


Luokan 2 ensimmäinen verryttelyryhmä aloittaa verkan n. klo 10.10

Luokan 2 toinen verryttelyryhmä aloittaa verkan n. klo 11.00


Luokan 3 ensimmäinen verryttelyryhmä aloittaa verkan n. klo 11.45

Luokan 3 toinen verryttelyryhmä aloittaa verkan n. klo 12.30

Luokan 3 kolmas verryttelyryhmä aloittaa verkan n. klo 13.15