Lasten kilpailut 18.12.2022

Kilpailijatiedote:                 

Kilpailut aloitetaan Vahannan ratsutilan maneesissa sunnuntaina 18.12.2022 klo 10:00. 

Radan rakennus aloitetaan klo 9:00.

Päivän alustava aikataulu alla. Aikataulua saatetaan aikaistaa, mikäli se on mahdollista ja jokainen ratsastaja on tähän suostuvainen. Jokainen osallistuja on kuitenkin paikalla, koska radan rakennus ja purku koskee jokaista osallistujaa

Alustava aikataulu:

Radan rakennus klo 9:00

Luokan 1 (Perusmerkin kouluohjelma) verryttely 9:40

Kilpailut alkavat klo 10:00, eli luokka 1 alkaa. 

Klo 10:25 esteradan rakennus (tämä koskee jokaista ratsastajaa, kenen ei tarvitse olla laittamassa hevosta kuntoon)

Klo 11:10 Luokan 2 (ristikot) verryttely

Klo 11:30 Luokka 2 alkaa

Klo 12:15 radan muutos (tämä koskee jokaista ratsastajaa, kenen ei tarvitse olla laittamassa hevosta kuntoon)

Klo 12:30 Luokan 3 (40-50cm) ensimmäinen verryttelyryhmä aloittaa

Klo 12:45 Luokka 3 alkaa

Klo 13:20 Radan purku, koskee jokaista osallistujaa. 

Kilpailujen jälkeen suoritetaan palkintojenjako GWR:n minimestareille ja  GWR- ja HorzeCup voittajille sekä GWR palkitsee lisäksi ansioituneita jäseniä vuodelta 2022 samassa tilaisuudessa. 

Kilpailutehtäviä on jaettu osalle kilpailijoista. Jos sinulle ei ole osunut tällä kertaa kilpailutehtävää, mutta haluaisit tulla harjoittelemaan kilpailutehtävän suorittamista, niin ilmoittaudu kansliaan. Mielellämme ohjeistamme erilaisiin kilpailutehtäviin halukkaita. 

Jatkossa seura pidättää oikeuden evätä kilpailuoikeus ratsastajalta seuran omissa kilpailuissa, jos kilpailija ei osallistu asianmukaisesti radanrakentamiseen, purkamiseen ja toimihenkilötehtävien hoitamiseen.

Palkintojenjako

Kilpailuissa ei suoriteta varsinaisia palkintojen jakoja luokkien välillä. Palkinnot ja ruusukkeet jaetaan kansliasta luokan päätyttyä, heti tulosten julkistamisen jälkeen. Kuuluttaja tiedottaa asian kilpailujen yhteydessä ja kansliasta voi kysyä tarkennusta aikatauluun. 

Jokainen osallistuja saa ruusukkeen ja sijoittuneille jaetaan lisäksi esinepalkinnot 

Poikkeuksena palkintojenjakoon, luokassa 3 ratkottavissa GWR:n minimestaruuksissa suoritetaan palkintojenjako. Minimestaruuspalkintojenjakoon saavutaan jalan kilpailuiden päätyttyä. 

Yleistä tiedotettavaa

Ratsutilalla oleviin yksityisiin talleihin on pääsy kielletty. 

Kilpailijoille järjestetään yhteinen kokous sunnuntaina klo 8:45 jossa kerrataan kilpailuihin liittyvät asiat. Myös huoltajat ovat tervetulleita kuuntelemaan.

Jokaisen ratsastajan tulee huolehtia, että hevonen on ajoissa laitettuna kuntoon. Esimerkiksi luokassa 1 starttaavat hevoset tulee olla harjattuna ja mahdollisesti suojat jalassa, jo ennen kilpailijapalaveria ja radan rakennusta. Kilpailupäivään ei olla erikseen aikataulutettu hevosten kuntoonlaittoa  ja tämä tapahtuu kilpailupäivän lomassa hyvissä ajoin ennen omaa suoritusta.  Tallissa on seuran toimihenkilö auttamassa ja kertomassa aikataulusta. 

Huomioittehan että ratsastuskoulu aukeaa vasta klo 8:00. Aiemmin ei saa saapua talliin. 

Paikalla on runsas buffetti. Buffetissa käy käteinen sekä Mobilepay.

Järjestävän ratsastusseuran kilpailijat on velvoitettu osallistumaan kilpailujen järjestämiseen. Ratsutilan/GWR:n ulkopuolelta tulevilta ratsukoilta ei edellytetä osallistumista radan rakentamiseen ja purkamiseen sekä kilpailujen järjestämiseen. Kouluradan rakennus tapahtuu sunnuntaina 18.12.2022 klo 9 alkaen ja se koskee järjestävän seuran kaikkia osallistujia (ei ulkopuoliset ratsukot). Rata puretaan heti viimeisen ratsukon jälkeen ja radan purkaminen kuuluu myös kilpailijan tehtäviin. 

Kilpailutehtäväsi näet tämän sivun lopusta viimeistään kilpailupäivän aamuna klo 7.00. Myös talliin ja kansliaan laitetaan lista toimihenkilötehtävistä. Jos toimihenkilötehtävissä on jotain epäselvyyksiä tai et tiedä kuinka toimia, kysy kansliasta 

Kanslia sijaitsee maneesin päädyssä, buffetin yhteydessä. 

Kysy toimihenkilöiltä epäselvissä asioissa, toimihenkilöillä on käytössä keltaiset huomioliivit.


Tervetuloa kilpailemaan!

Lähtölistat ja kilpailutehtävät alla

Kilpailutehtävät (toimihenkilöt)

TOIMIHENKILÖTLuokka1Luokka 2Luokka 3
SihteeriVenla V.Venla V.Venla V.
Portinavaaja (radiopuhelin)Tyyne

Hilda

Liina

 Hilda

Pihla

Tallivahti (radiopuhelin)EiraEiraEira

Ratahenkilökunta

(+kakkavahti)

Hilda

Sanna

Ansa

Viola


Sanna

Veera

Lotta

Liputtaja-

Tyyne

Hilla

Tyyne

Sofia

Kellottaja-

Veera H.

Olivia

Veera H.

Veera L.

Lähetti

Wiivi

Elli V.

Wiivi

Elsa

Wiivi

Saaga


Kilpailutehtävät (toimihenkilöt) suoritetaan pareittain. Seuran toimihenkilö opastaa kyseiseen kilpailutehtävään ja on tehtävän ajan tukena auttamassa. Kanslia ohjaa kyseiseen kisatehtävään ennen luokan alkua. Olethan siis ajoissa paikalla. Epäselvissä asioissa vastaus löytyy aina kilpailukansliasta.  :)

Jos tällä kertaa kohdallesi ei sattunut kilpailutehtävää, mutta haluaisit tulla harjoittelemaan kilpailutehtävän suorittamista, ilmoittaudu kansliaan niin katsomme jos johonkin tehtävään vielä mahtuisi!