Lähtölistat ja kilpailijatiedote, koulukisat 10.9.23

Kilpailijatiedote, koulukilpailut 10.9.2023:

Kilpailut aloitetaan Vahannan ratsutilan isolla kentällä sunnuntaina 10.9.2023 klo 8.00.

Saapuminen kilpailupaikalle

Vahannan ratsutila avataan tuntia ennen kilpailujen alkamista.

Tiedotteen lopussa on kartta kilpailualueesta, johon merkattu pysäköintipaikat hevosautoille. Alueella on parkkivahti, joka ohjaa hevosautoliikennettä. Liikenteenohjaaja ohjaa hevosautot ja trailerit parkkiin. Odota puomin luona, jos parkkiohjaaja ei ole paikalla, sillä hän on opastamassa ennen sinua saapunutta parkkiin.

Henkilöautoparkki on Petäjäntien varressa, laitumen kohdalla, merkityllä alueella. Tiedotteen lopussa on toinen kartta, johon tämän on merkattu, koska Pohtiontielle EI SAA PARKKEERATA, että hevosautot mahtuvat hyvin kulkemaan.

Ilmoitathan etukäteen sähköpostitse tai viestillä kilpailujenjohtajalle (wiivi.gwr@hotmail.com tai 0405779482), mikäli olet saapumassa paikalle hevosrekalla. 

Vahannan ratsastuskoululta osallistuvat ratsastajat huomioikaa, että ratsastuskoulun pihaan ei saa parkkeerata henkilöautoja. Ratsastuskoulun oppilaiden henkilöautoparkki on takaparkkipaikan perällä. Autot ajetaan nokka kohti nurmea ihan vieretysten. Ajo takaparkkiin suljetaan klo 6.45, jonka jälkeen saapuvat jättävät auton henkilöautoparkkiin Petäjäntielle.


Alustava aikataulu:

Kilpailun alustava aikataulu, joka saattaa muuttua kilpailujen edetessä. 

Luokka 1 alkaa klo 8.00

Luokka 2 alkaa klo 10.35

Luokka 3 alkaa klo 14.25

Luokka 4 alkaa 15.57

 

Verryttely

Verryttelykenttä avataan klo 7.20.

Verryttely tapahtuu takakentällä maneesin takana (kts. kartta). Takakentän verryttelyalueella saa olla 8 ratsukkoa kerrallaan. Verryttelyn valvojana on seuran toimihenkilö, joka tiedottaa ratsastajia kilpailujen kulusta. Kulku hevosparkista takakentälle ja takakentältä kilpailukentälle tapahtuu takatarhojen ohi kulkevaa reittiä. Kilpailukentälle kuljetaan derby-kentän kautta.

Osa maneesista on rajattu käsihevosalueeksi, osa ratsastukseen. Myös maneesissa on seuran toimihenkilö, joka tiedottaa ratsastajia kilpailujen kulusta. Maneeissa saa ratsastaa 4 ratsukkoa kerrallaan. Kulku maneesiin takakentän kautta, maneesin takana olevaa tietä pitkin. Maneesin edessä menevää polkua ei saa kulkea hevosten kanssa, ei edes taluttaen hevosta.

Kilpailukentällä saa olla odottamassa omaa suoritustaan kaksi ratsukkoa kilpailevan ratsukon lisäksi. Derby-kentällä on rajattu alue odottamiseen, mutta siellä saa vain kävellä hevosella.

Toinen käsihevos-/kävelyalue on sivutarhojen päädyssä olevassa avoimessa tarhassa.

Palkintojenjako

Luokkien välissä ei ole erillistä palkintojen jakoa. Luokkapalkinnot voi noutaa kansliasta tulosten julkistamisen jälkeen. Mestaruuspalkinnot ja mitalit jaetaan kaikille kategorioille yhtä aikaa viimeisen luokan jälkeen. 

Mikäli olet unohtanut ilmoittaa osallistumisestasi seuran mestaruuteen, niin voit ilmoittaa siitä kilpailunjärjestäjälle viestillä (Wiivi 0405779482), viimeistään tuntia ennen luokan alkua.

Rokotustodistus

Lista hevosista, joiden rokotustodistus täytyy esittää kansliassa ennen starttia, löytyy EquipeOnlinesta. Rokotustodistuksesta voi myös lähettää viestillä kuvan kilpailun järjestäjälle (0405779482/Wiivi), jolloin todistusta ei tarvitse erikseen esittää kansliassa.

Yleistä tiedotettavaa

Ratsutilalla oleviin talleihin on pääsy kielletty. Yksityisalueelle pääsy kokonaan kielletty. WC sijaitsee ratsastuskoulun tallin yhteydessä, jossa WC on käytössä, muuten tallissa oleskelu on kielletty. Lisäksi ratsastuskoulun tallin pesupaikalta voi ottaa vettä hevosille.

Hevosten on oltava kilpailualueella suitsitettuna tai muuten turvallisesti hallittavissa ja niiden hevosnumeroiden tulee koko ajan olla nähtävillä.

Hevosen jätökset on kerättävä välittömästi joka puolelta ratsutilan alueelta. Astioita, johon jätökset voi laittaa on ratsutilan alueella.

Paikalla on buffetti. Buffetissa käy käteinen sekä Mobilepay.

Ison kentän vieressä oleva nurmialue on tarkoitettu yleisöä varten, jossa ei saa kulkea autoilla tai hevosten kanssa.

Kilpailualue on savuton.

Järjestävän ratsastusseuran kilpailijat on velvoitettu osallistumaan kilpailujen järjestämiseen. Ratsutilan/GWR:n ulkopuolelta tulevilta ratsukoilta ei edellytetä osallistumista radan rakentamiseen ja purkamiseen sekä kilpailujen järjestämiseen. Kouluradan rakennus tapahtuu lauantaina 9.9.23 klo 10.00 ja se koskee järjestävän seuran kaikkia osallistujia (ei ulkopuoliset ratsukot). Rata puretaan heti viimeisen ratsukon jälkeen ja radan purkaminen kuuluu myös kilpailijan tehtäviin. 

Toimihenkilötehtävät näet seuran nettisivuilta. Myös talliin ja kansliaan laitetaan lista toimihenkilötehtävistä. Jos toimihenkilötehtävissä on jotain epäselvyyksiä tai et tiedä kuinka toimia, kysy kansliasta

Toimihenkilöille järjestetään yhteinen kokous sunnuntaina klo 7:00 jossa kerrataan kilpailuihin liittyvät asiat. Kokoontuminen ratsikoulun parkkipaikalla. Kokous kestää 10-15 minuuttia. 

Jatkossa seura pidättää oikeuden evätä kilpailuoikeus ratsastajalta seuran omissa kilpailuissa, jos kilpailija ei osallistu asianmukaisesti radanrakentamiseen, purkamiseen ja toimihenkilötehtävien hoitamiseen. 

Tervetuloa kilpailemaan!

Toimihenkilöt


Luokka 1Luokka 2Luokka 3+4
SihteeriMariReijaSannaS
Portinavaaja, iso kenttä (HAE RADIOPUHELIN KANSLIASTA!)HildaTildaTimo
Takakentän aikatauluttaja/kakkavahti/ hevosen hyvinvointivastaava (HAE RADIOPUHELIN KANSLIASTA!)Aloitus jo klo7.30 SannaO+ KirsiHanna+ UllaHenrika
Kakkavahti (iso kenttä)AamuLiinaSofiaM
Parkkiohjaaja (HAE RADIOPUHELIN KANSLIASTA!)Aloitus jo klo7.00 Venla+NeaSusanna+SariSusanna+Reija
Maneesin aikatauluttaja/kakkavahti (HAE RADIOPUHELIN KANSLIASTA!)EetuSofiaM
LähettiEnnaTimoTilda
Kanslia

TiinaK+Paula

Kuuluttaja

Pinja

Buffa

Salla, Marja, Noora, Niina, Kirsi

Some

Sanni+Tiia


Ratsutilan kartta ja henkilöautoparkkikartta: