Koulukipailut 16.5.2021

Kilpailijatiedote:

Kilpailut aloitetaan klo 09.00 Vahannan ratsutilan isolla kentällä.

Verryttely tapahtuu maneesin takana olevalla hiekkakentällä, jossa saa olla 8 ratsukkoa yhtä aikaa. Käsihevosalue on takakentän yhteydessä. Hevosten kanssa kuljetaan kilpailukentälle takakentältä menevää polkua pitkin (takatarhojen ohi) ja kentän edustan vierestä menevää tietä pitkin. Portilla on avaaja, joka päästää kentälle odottamaan vuoroaan. Maneesin edessä menevää polkua ei saa kulkea hevosten kanssa. Kouluradan ulkopuolella kentällä voi odottaa vuoroaan kaksi ratsukkoa kilpailevan ratsukon lisäksi. 

Kilpailupaikalla noudatetaan paikallisia koronarajoituksia. Käytäthän kasvomaskia ja huolehditaan turvaväleistä sekä käsihygieniasta.  

Kilpailu ei ole avoin yleisölle, alueelle vain kilpailijat, valmentajat ja välttämättömät avustajat (esimerkiksi lapsen vanhempi). Yleistä tiedotettavaa

Ratsutilalla oleviin talleihin on pääsy kielletty. WC sijaitsee henkilöautoparkkipaikan viereisessä rakennuksessa, ratsastuskoulun tallin yhteydessä. WC on käytössä, muuten tallissa oleskelu on kielletty. Maneesin käyttö on kielletty.

Muista kerätä hevosesi jätökset välittömästi joka puolelta ratsutilan alueelta.

Buffetissa käy käteinen.

Tervetuloa kilpailemaan!

KISATEHTÄVÄT: Luokka 1+2Luokka 3Luokka 4
SihteeriEiraHilda alku, Tuua LoppuNea alku, Valkokari loppu
Portinavaaja (HAE KANSILASTA RADIOPUHELIN)Susanna V.Susanna V. (jos et jaksa koko luokkaa, yritetään saada joku loppuluokkaan)Henrika alku, Ellen loppu
Takakentän vahti (HAE KANSILASTA RADIOPUHELIN)Viivi V.Eetu V.Jaana H-H. alku, Iida A. loppu
KakkavahtiVeera M.Kiira K.Venla A.
Hevosauto-ohjaajaKanslia hoitaaKrista N.Eira
LähettiRoosa O.Veera M.Kanslia hoitaa
KuuluttajaTyyne ja OonaOona alku, Tyyne loppuKeljo
KansliaSanni, TiiaTiinu, PinjaSanni, Tiinu, Pinja, Tiia