Koulukilpailut 27.3.2022

Kilpailijatiedote:

Kilpailunjärjestäjä pyytää huomioimaan, että kilpailu järjestetään Covid-19 tilanne ja viranomaisten ohjeet huomioiden. Jokaisen kilpailijan, hevosenhoitajan ja toimihenkilön vastuulla on, että toimimme vastuullisesti ja viranomaisten ohjeiden mukaan, huolehdimme hygieniasta tarkasti ja ylläpidämme turvavälit. Yleisöä saa saapua paikalle, huomioiden viranomaissuositukset.

Kilpailut aloitetaan Vahannan ratsutilan maneesissa sunnuntaina 27.03.2022 klo 9.00.

Verryttely tapahtuu ryhmissä. Verryttelyryhmät merkitty lähtölistoihin ja tapahtuvat kuuden ratsukon ryhmissä suoraan lähtölistan järjestyksessä, ei luokkaerotusta. Luokat ratsastetaan putkeen ilman erillisiä taukoja. Luokan 1 ensimmäinen verryttelyryhmä aloittaa klo 8.45. Käsihevosalue on maneesin ja ratsastuskoulun välinen käytävä tarhojen edessä.

Kilpailuissa ei suoriteta varsinaisia palkintojen jakoja luokkien välillä, palkinnot ja ruusukkeet jaetaan kansliasta luokan päätyttyä alustavan aikataulun mukaan. Alustava aikataulu, joka voi muuttua vielä kilpailupäivän aikana:

  • Luokka 1. noin klo 12.15 
  • Luokka 2&3 noin klo 13.20. 
  • Kuuluttaja tiedottaa asian kilpailujen yhteydessä ja kansliasta voi kysyä tarkennusta aikatauluun.

HeC-luokassa raippa tai kannukset. Päivittyneiden kilpailusääntöjen mukaan kilpailurataa ei saa kiertää raipan kanssa (koskee maneesin päädyn odotusaluetta). Verryttelyn päättyessä siirtyessä odotusalueelle raipat jätettävä pois. Huom. mikäli käytät HeC luokassa raippaa kannusten sijasta, raippaa ei tarvitse jättää pois. 

Järjestävän ratsastusseuran kilpailijat on velvoitettu osallistumaan kilpailujen järjestämiseen. Ratsutilan/GWR:n ulkopuolelta tulevilta ratsukoilta ei edellytetä osallistumista radan rakentamiseen ja purkamiseen sekä kilpailujen järjestämiseen.

Kouluradan rakennus sunnuntaiaamuna klo 7.45 ja se koskee järjestävän seuran kaikkia osallistujia (ei ulkopuoliset ratsukot). Rata puretaan heti viimeisen luokan jälkeen ja radan purkaminen kuuluu myös kilpailijan tehtäviin. Kilpailijalla on toimihenkilötehtäviä kilpailujen yhteydessä. Kilpailutehtäväsi näet seuran nettisivuilta samana päivänä, kun lähtölistat julkaistaan. Myös talliin ja kansliaan laitetaan lista toimihenkilötehtävistä. Jos toimihenkilötehtävissä on jotain epäselvyyksiä tai et tiedä kuinka toimia, kysy kansliasta. Huolehdithan, että olet letittänyt ja tehnyt muut valmistelut ennen kilpailuiden alkua, mikäli sinulla on toimihenkilötehtävä kahdessa ensimmäisessä luokassa. 

Jatkossa seura pidättää oikeuden evätä kilpailuoikeus ratsastajalta seuran omissa kilpailuissa, jos kilpailija ei osallistu asianmukaisesti radanrakentamiseen, purkamiseen ja toimihenkilötehtävien hoitamiseen.


Yleistä tiedotettavaa

Ratsutilalla oleviin talleihin on pääsy kielletty. WC sijaitsee henkilöautoparkkipaikan viereisessä rakennuksessa, ratsastuskoulun tallin yhteydessä. WC on käytössä, muuten tallissa oleskelu on kielletty. 

Muista kerätä hevosesi jätökset välittömästi joka puolelta ratsutilan alueelta.

Buffetissa käy käteinen sekä mobilepay.

Tervetuloa kilpailemaan!

Alustava aikataulu

Kilpailut alkaa klo 9.00, radan rakennus klo 7.45-8.40. 

Ratsukot on jaettu verryttelyryhmiin alustavalla aikataululla. Verryttely alkaa heti edellisen verryttelyryhmän viimeisen ratsukon suorituksen jälkeen.

1. verryttely alkaa klo 8.45

2. verryttely alkaa alustavasti n. klo 9.35

3. verryttely alkaa alustavasti n. klo 10.30

4. verryttely alkaa alustavasti n. klo 11.20

5. verryttely alkaa alustavasti n. klo 12.15


TOIMIHENKILÖTLuokka 1Luokka 2Luokka 3
SihteeriTuuli puolet, Sanna S puoletSanna SSari
Portinavaaja (HAE RADIOPUHELIN KANSLIASTA)EiraEmmaSusanna
Tallivahti ( HAE RADIOPUHELIN KANSLIASTA)HildaSanna OUlla
KakkavahtiKristaVenlaEetu
Hevosauto-ohjaaja---
LähettiKaajaLiinaSara
KansliaTiina, PalonenTiina, PalonenTiina, Palonen
KuuluttajaKeljo, VenlaTyyneTyyne

Lähtölistat