Koulukilpailut 11.9.2022

Ratsastusseura Goodwill Riders ry/Vahannan Ratsutila

Aika: 11.9.2022 klo 9.00 ->

Järjestäjä: Ratsastusseura Goodwill Riders

Kilpailun taso: koulukilpailut, seurataso

Viimeinen ilmoittautumispäivä: sunnuntai 4.9.2022

ALUSTAVA KILPAILUKUTSU. Varsinainen kilpailukutsu julkaistaan KIPAssa.

Tervetuloa kilpailemaan kouluratsastuksessa Vahannan Ratsutilalle Ylöjärvelle sunnuntaina 11.9.2022! Kilpailuissa ratsastetaan seuran koulumestaruudet, Horze Cup- ja GWR Cup -osakilpailut. Kilpailuissa järjestetään koulukilpailuharjoituksena luokka 4. (VaB:0), muut luokat kilpaillaan seuratasolla.


OHJELMA:

Luokka 1     Helppo C: C-merkin kouluohjelma 2022, esinepalkinnot

Avoin kaikille, GWR kalkkismestaruus
Lähtömaksu: GWR jäsenet 13 €, muut 23 €.

Luokka 2     Prix de Horze Helppo B:4, esinepalkinnot

Avoin kaikille, GWR juniorimestaruus
Lähtömaksu: GWR jäsenet 13 €, muut 23 €.

Luokka 3    Helppo A:2, esinepalkinnot

Avoin kaikille, GWR seniorimestaruus
Lähtömaksu: GWR jäsenet 13 €, muut 23 €.

Luokka 4  Vaativa B:1

Avoin kaikille
Lähtömaksu: GWR jäsenet 13 €, muut 23 €.


Kilpailuiden johtaja: Wiivi Ilomäki

TPJ: Jutta Kantar


Erityismääräykset:

1.     Kilpailuihin hyväksytään enintään 40 lähtöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Kilpailujen järjestäjällä on oikeus rajata lähtöjä yhteen lähtöön/ratsukko, mikäli ilmoittautumisia tulee yli 40. Kilpailuissa järjestetään koulukilpailuharjoituksena luokka 4. Va B:0

2.      Kilpailuihin ilmoittautuminen neljänteen luokkaan (VaB:0) seuran nettisivujen kautta lomakkeella 4.9.2022 mennessä. Muihin luokkiin osallistuja ilmoittautuvat suoraan Kipaan. HUOM! Ratsastuskoulun oppilaat ilmoittautuvat ensin tallin seinällä olevaan ilmoittautumislomakkeeseen 7.8.2022 mennessä. Opettaja julkaisee kilpailuihin osallistuvat ratsukot viimeistään 10.8.2022, jonka jälkeen kilpailija ilmoittautuu kilpailuihin KIPAn kautta 4.9.2022 mennessä. HUOMIOI, että kilpailuihin otetaan vain 40 ratsukkoa!

3.     Kilpailut ratsastetaan Vahannan ratsutilan isolla kentällä. Verryttely tapahtuu takakentällä.

4.     Kilpailijatiedote, lähtölistat ja alustava aikataulu julkaistaan Kipassa, EquipeOnlinessa ja seuran nettisivuilla viimeistään 10.9.2022 klo 20.

5.     Kanslian kisapuhelin p.040-5779482 (Wiivi) päivystää kisaviikolla ke-la klo 17-20 (yhteydenotot whatsapp/tekstiviesti) ja kilpailupäivänä klo 8.00 alkaen

6.     Kilpailupaikalla toimii runsas buffetti, jossa voi maksaa käteisellä tai mobilepaylla.

7.     Tutustu kilpailun sääntöihin ennen ilmoittautumista

8.     Järjestäjä pitää oikeuden muutoksiin


Kilpailujen yhteyshenkilö:

Wiivi Ilomäki, puh. 040-5779482, wiivi.gwr@hotmail.com

Kilpailupaikan osoite:

Vahannan Ratsutila, Pohtiontie 18, 33480 Ylöjärvi. www.goodwillriders.sporttisaitti.com

 

KILPAILUN SÄÄNNÖT:

1       Kilpailut ovat avoimet kouluratsastuskilpailut. Kilpailuihin hyväksytään enintään 40 lähtöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Kilpailujen järjestäjällä on oikeus rajata lähtöjä yhteen lähtöön/ratsukko, mikäli ilmoittautumisia tulee yli 40. Kilpailuissa järjestetään koulukilpailuharjoituksena luokka 4. Va B:0

2       Kilpailuissa ratsastetaan seuran koulumestaruudet. Seuran koulumestaruudesta voi kilpailla ratsukko, jonka ratsastaja on GWR:n jäsen ja hän on edustanut seuraa vuonna 2022. Ratsastaja voi osallistua vain yhteen mestaruuteen. Mestaruuteen osallistuminen tulee ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä Kipan lisätietoja kohtaan. Kalkkiskoulumestaruus on avoin yli 40-vuotiaille seuran jäsenille. Juniorikoulumestaruus on avoin alle 18-vuotiaille ja seniorikoulumestaruus on avoin yli 18-vuotiaille seuran jäsenille.

3       Luokassa 3 ratsastetaan Horze Cup -osakilpailu. GWR Cuppin ratsukko voi osallistua etukäteen ilmoittamallaan suorituksella. Sääntöihin voit tutustua seuran nettisivuilla. Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä Lisätietoja-osiossa, mikäli kilpailet seurankoulumestaruudesta ja millä suorituksella osallistut Horze Cup- tai GWR Cup-osakilpailuun.

4       Neljänteen luokkaan osallistuvilta kilpailijoilta edellytetään jonkun ratsastusseuran jäsenyyttä tai GreenCardia. Muihin luokkiin osallistuvilta ratsastajilta edellytetään jonkun ratsastusseuran jäsenyyttä sekä voimassa olevaa kilpailulupaa.

5       Luokkiin 1 – 3 ilmoittautuminen Kipan kautta, luokkaan 4. ilmoittautuminen seuran nettisivuilla lomakkeen avulla. Kaikki ilmoittautumiset 4.9.2022 mennessä. Myös peruutukset 4.9.2022 mennessä. Vahannan ratsastuskoulun oppilaiden sitova ilmoittautuminen tapahtuu Vahannan ratsastuskoulun ilmoitustaululla olevaan listaan 7.8.2022 mennessä. Opettaja julkaisee kilpailuihin osallistuvat ratsukot 10.8.2022, jonka jälkeen jokainen kilpailija ilmoittautuu kilpailuihin Kipan kautta 4.9.2022 mennessä. Huomio, että kilpailuihin otetaan vain 40 ratsukkoa!

6       Lähtömaksu 13€ GWR:n jäseniltä ja muiden seurojen jäseniltä 23€. Lisäksi ratsastuskoulu perii ratsastuskoulun hevosilla osallistuvilta hevosvuokraa. Kilpailumaksu tulee maksaa Kipaan ennen ilmoittautumisajan umpeutumista. Ratsastuskoulun hevosvuokra maksetaan Hopotiin.

7       Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden ottaa jälki-ilmoittautuneita, mikäli ratsukoita on ilmoittautumisaikana ilmoittautunut vähemmän kuin 40. Asiasta tiedotetaan Kipassa sekä seuran nettisivuilla. Jälki-ilmoittautumismaksu on 5€/rata. Jälki-ilmoittautumiset on tehtävä viimeistään 8.9.22. Kilpailussa mukana olevat ratsukot voivat vaihtaa luokkaa tai jälki-ilmoittautua muihin luokkiin kilpailun aikana, jos ilmoittautumisia on tullut vähemmän kuin 40. Myös hevosen vaihtoon liittyvä jälki-ilmoittautuminen hyväksytään. Muutokset on tehtävä viimeistään tunti ennen luokan alkua. Ota yhteys vastuuhenkilöön wiivi.gwr@hotmail.com tai 040-5779482/Wiivi

8       Kanslia aukeaa tuntia ennen ensimmäisen luokan aloitusta. Kilpailujen arvioitu alkamisaika klo 9.

9       Järjestävän ratsastusseuran kilpailijat on velvoitettu osallistumaan kilpailujen järjestämiseen. Ratsutilan/GWR:n ulkopuolelta tulevilta ratsukoilta ei edellytetä osallistumista radan rakentamiseen ja kilpailuiden järjestelyihin. Radan rakennuksen aikataulu varmistuu lähempänä kilpailuja. Kilpailutehtäväsi näet seuran nettisivuilta lähtölistojen yhteydestä. Toivomme, että mahdollisimman moni GWR:n jäsen (muutkin kuin ratsastuskoulun oppilaat) ja Vahannan ratsutilalta tuleva ilmoittautuisi mukaan kilpailuiden järjestelyyn. Ilmoittaudu talkoohenkilöksi kilpailuihin seuran nettisivuilla olevalla lomakkeella.

10    Kilpailijatiedote, lähtölistat sekä alustava aikataulu nähtävillä Kipassa, EquipeOnlinessa ja seuran nettisivuilla viimeistään 10.9.2022 klo 20.

11    Kilpailut järjestetään Vahannan Ratsutilan isolla kentällä. Verryttely tapahtuu takakentällä.

12    Kilpailuasuna siisti ratsastusasu, mutta turvakypärän ja ratsastussaappaiden/chapsien käyttö on pakollista. Turvaliivin käyttäminen on suositeltavaa erityisesti lapsiratsastajilla. Hevosilla kouluratsastussääntöjen mukaiset varusteet.

13    Hevosvalintoihin liittyvät kysymykset voi esittää suoraan opettajille tai ratsastuskoulun numeroon 040–5449901. Jos olet siirtymässä lastenkisoista kouluratsastuskilpailuihin, osallistumassa ensimmäistä kertaa luokkaan 1 tai nouset vaativampaan luokkaan, keskustele siitä ennen ilmoittautumista oman opettajasi kanssa.

14    Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden rajata kilpailujen osallistujamäärää, mahdollisesta rajoituksesta ilmoitetaan ennen ilmoittautumisajan umpeutumista.

15    Koronaepidemian alueellisten erojen vuoksi järjestäjä pidättää itsellään oikeuden tautitilanteen muuttuessa peruuttaa kilpailut kokonaan.                                            

 

TERVETULOA KILPAILEMAAN!

© GWR. Pidätämme oikeuden muutoksiin