Koulukilpailut 6.11.2022

Kilpailijatiedote: 

Kilpailut aloitetaan Vahannan ratsutilan maneesissa sunnuntaina 6.11.2022 klo 9.00.

Saapuminen kilpailupaikalle

Tiedotteen lopussa on kartta kilpailualueesta, johon merkattu pysäköintipaikat hevosautoille. Hevosparkkiin kulku oranssien nuolien mukaisesti. Tarvittaessa kysy ohjeita kilpailunjohtajalta Wiivi p.0405779482 tai kansliasta. 

Henkilöautoparkki on ratsastuskoulun pihassa. Pohtiontielle EI SAA PARKKEERATA, että hevosautot mahtuvat hyvin kulkemaan. Ilmoitathan etukäteen sähköpostitse tai viestillä kilpailujenjohtajalle (wiivi.gwr@hotmail.com tai 0405779482), mikäli olet saapumassa paikalle hevosrekalla. 

Alustava aikataulu:

Kilpailun alustava aikataulu saattaa muuttua kilpailujen edetessä.  Kaikki kilpailuluokat ratsastetaan putkeen ilman luokkaerotusta.

Luokka 1 aloitetaan klo 9

Luokka 2 alkaa noin klo 11.40

Luokka 3 alkaa noin klo 13.45

Verryttely

Verryttely tapahtuu ryhmissä maneesissa. Verryttelyryhmät merkitty lähtölistoihin ja tapahtuvat viiden ratsukon ryhmissä suoraan lähtölistan järjestyksessä, ei luokkaerotusta. Luokat ratsastetaan putkeen ilman erillisiä taukoja. Ensimmäisen luokan verryttely maneesissa avataan klo 8.30. 

1. verryttelyryhmä klo 8.30-8.55

2. verryttelyryhmä noin klo 9.40, verryttelyaika 20 min

3. verryttelyryhmä noin klo 10.45, verryttelyaika 20 min

4. verryttelyryhmä noin klo 11.45, verryttelyaika 20 min

5. verryttelyryhmä noin klo 12.50, verryttelyaika 20 min

Maneesin takana olevalla kentällä on mahdollisuus verryttelyyn ennen omaa verryttelyryhmää maneesissa. Osa takakentästä on rajattu käsihevosalueeksi. Takakentän verryttelyalueella saa olla maksimissaan 6 ratsukkoa kerrallaan.  

Kulku hevosparkista takakentälle tapahtuu takatarhojen ohi kulkevaa reittiä ja takakentältä kulku maneesiin tapahtuu maneesin takana menevää tietä. Nämä merkitty karttaan vihreillä nuolilla. 

Maneesin edessä menevää polkua ei saa kulkea hevosten kanssa, ei edes taluttaen hevosta. Maneesissa saa olla odottamassa omaa suoritustaan muut verryttelyryhmän ratsukot kilpailevan ratsukon lisäksi. 

Palkintojenjako

Kilpailuissa ei suoriteta varsinaisia palkintojen jakoja luokkien välillä. Palkinnot ja ruusukkeet jaetaan kansliasta luokan päätyttyä, heti tulosten julkistamisen jälkeen. Kuuluttaja tiedottaa asian kilpailujen yhteydessä ja kansliasta voi kysyä tarkennusta aikatauluun.

Jos olet unohtanut ilmoittaa osallistumisestasi GWR Cuppiin niin voit ilmoittaa siitä kilpailunjärjestäjälle viestillä (Wiivi 0405779482) viimeistään tuntia ennen luokan alkua.

Yleistä tiedotettavaa

Ratsutilalla oleviin talleihin on pääsy kielletty. Yksityisalueelle pääsy kokonaan kielletty. WC sijaitsee ratsastuskoulun tallin yhteydessä, jossa WC on käytössä, muuten tallissa oleskelu on kielletty. 

Hevosen jätökset on kerättävä välittömästi joka puolelta ratsutilan alueelta. Astioita, johon jätökset voi laittaa on ratsutilan alueella.

Paikalla on runsas buffetti. Buffetissa käy käteinen sekä Mobilepay.

Järjestävän ratsastusseuran kilpailijat on velvoitettu osallistumaan kilpailujen järjestämiseen. Ratsutilan/GWR:n ulkopuolelta tulevilta ratsukoilta ei edellytetä osallistumista radan rakentamiseen ja purkamiseen sekä kilpailujen järjestämiseen. Kouluradan rakennus tapahtuu sunnuntaina 6.11. klo 7.00 alkaen ja se koskee järjestävän seuran kaikkia osallistujia (ei ulkopuoliset ratsukot). Rata puretaan heti viimeisen ratsukon jälkeen ja radan purkaminen kuuluu myös kilpailijan tehtäviin. 

Kilpailutehtäväsi näet tämän sivun lopusta viimeistään kilpailupäivän aamuna klo 7.00. Myös talliin ja kansliaan laitetaan lista toimihenkilötehtävistä. Jos toimihenkilötehtävissä on jotain epäselvyyksiä tai et tiedä kuinka toimia, kysy kansliasta

Toimihenkilöille järjestetään yhteinen kokous sunnuntaina klo 8:00 jossa kerrataan kilpailuihin liittyvät asiat.

Jatkossa seura pidättää oikeuden evätä kilpailuoikeus ratsastajalta seuran omissa kilpailuissa, jos kilpailija ei osallistu asianmukaisesti radanrakentamiseen, purkamiseen ja toimihenkilötehtävien hoitamiseen.

Tervetuloa kilpailemaan!

Lähtölistat:

TOIMIHENKILÖT1.verkka2.verkka3.verkka4.verkka5.verkka
SihteeriCaritaCaritaEiraJaanaSannaO.
Portinavaaja (HAE RADIOPUHELIN KANSLIASTA)EetuAamuHildaKiiraLiina
Tallivahti ( HAE RADIOPUHELIN KANSLIASTA)NeaKirsiSariHilda-
Takakentän vahti (HAE RADIOPUHELIN KANSLIASTA), kakan kerääjä!UllaHenrikaJaanaSari-
KakkavahtiSannaO.VenlaNeaLisandraLisandra
LähettiLiinaEetuKiiraSaagaSaaga
KansliaTiina, PaulaTiina, PaulaTiina, PaulaTiina, PaulaTiina, Paula
KuuluttajaOonaOonaOonaOonaOona

Ratsutilan kartta: