Koulukilpailut 5.9.2021

Kilpailijatiedote:

Kilpailunjärjestäjä pyytää huomioimaan, että kilpailu järjestetään Covid-19 tilanne ja viranomaisten ohjeet huomioiden. Jokaisen kilpailijan, hevosenhoitajan ja toimihenkilön vastuulla on, että toimimme vastuullisesti ja viranomaisten ohjeiden mukaan, huolehdimme hygieniasta tarkasti ja ylläpidämme turvavälit. Näin varmistamme kilpailujen sujuvuuden ja turvallisuuden myös jatkossa. Kilpailualueelta voidaan pyytää poistumaan, jos ohjeita ei noudata. Kilpailu ei ole avoin yleisölle, alueelle vain kilpailijat, valmentajat ja välttämättömät avustajat (esimerkiksi lapsen vanhempi). 

Kilpailut aloitetaan kilpailukutsusta poiketen klo 10.00 Vahannan ratsutilan isolla kentällä.

Verryttely tapahtuu maneesin takana olevalla hiekkakentällä, jossa saa olla 8 ratsukkoa yhtä aikaa. Käsihevosalue on takakentän yhteydessä. Hevosten kanssa kuljetaan kilpailukentälle takakentältä menevää polkua pitkin (takatarhojen ohi) ja kentän edustan vierestä menevää tietä pitkin. Portilla on avaaja, joka päästää kentälle odottamaan vuoroaan. Maneesin edessä menevää polkua ei saa kulkea hevosten kanssa. Kouluradan ulkopuolella kentällä voi odottaa vuoroaan kaksi ratsukkoa kilpailevan ratsukon lisäksi. 

Järjestävän ratsastusseuran kilpailijat on velvoitettu osallistumaan kilpailujen järjestämiseen. Ratsutilan/GWR:n ulkopuolelta tulevilta ratsukoilta ei edellytetä osallistumista radan rakentamiseen ja purkamiseen sekä kilpailujen järjestämiseen. Koulurata rakennetaan lauantaina 4.9. klo 18 alkaen. Rata puretaan heti viimeisen luokan jälkeen ja radan purkaminen kuuluu myös kilpailijan tehtäviin. Kilpailijalla on toimihenkilötehtäviä kilpailujen yhteydessä. Kilpailutehtäväsi näet seuran nettisivuilta samana päivänä, kun lähtölistat julkaistaan. Myös talliin ja kansliaan laitetaan lista toimihenkilötehtävistä. Jos toimihenkilötehtävissä on jotain epäselvyyksiä tai et tiedä kuinka toimia, kysy kansliasta. Huolehdithan, että olet letittänyt ja tehnyt muut valmistelut ennen kilpailuiden alkua, mikäli sinulla on toimihenkilötehtävä kahdessa ensimmäisessä luokassa. 

Jatkossa seura pidättää oikeuden evätä kilpailuoikeus ratsastajalta seuran omissa kilpailuissa, jos kilpailija ei osallistu asianmukaisesti radanrakentamiseen, purkamiseen ja toimihenkilötehtävien hoitamiseen.


Yleistä tiedotettavaa

Ratsutilalla oleviin talleihin on pääsy kielletty. WC sijaitsee henkilöautoparkkipaikan viereisessä rakennuksessa, ratsastuskoulun tallin yhteydessä. WC on käytössä, muuten tallissa oleskelu on kielletty. Maneesin käyttö on kielletty.

Muista kerätä hevosesi jätökset välittömästi joka puolelta ratsutilan alueelta.

Buffetissa käy käteinen sekä mobilepay.

Tervetuloa kilpailemaan!

KISATEHTÄVÄT: Luokka 1Luokka 2Luokka 3
SihteeriViiviViiviSanna S.
Portinavaaja (HAE KANSILASTA RADIOPUHELIN)KristaKristaHenrika
Takakentän vahti (HAE KANSILASTA RADIOPUHELIN)KirsiKirsiEetu
KakkavahtiSusannaEiraHenrika
Hevosauto-ohjaajaTyyneKansliaKanslia
LähettiSaanaTyyne/PinjaPinja
KuuluttajaOonaOonaVenla
KansliaUllaTiinu+TyyneTiinu


Lähtölistat: