Estekilpailut 10.7.2022

HUOMIO! Kilpailuun hyväksytään 50 lähtöä. Varsinaisena ilmoittautumisaikana määrä jäi alle tämän, joten kilpailuun voi jälki-ilmoittautua viimeistään 8.7.22 tai siihen mennessä, kunnes lähtöjen määräksi tulee yhteensä 50. Ota yhteys vastuuhenkilöön Wiivi Ilomäki p.040-5779482 tai wiivi.gwr@hotmail.com


Järjestäjä: Ratsastusseura Goodwill Riders ry/Ylöjärven Ratsastajat ry

Aika: 10.7.2022

Kilpailun taso: estemestaruuskilpailut, seurataso

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 3.7.2022


Tervetuloa kilpailemaan Ylöjärven esteratsastuksen mestaruuksista Vahannan ratsutilalle 10.7.2022!


OHJELMA:

Luokka 1       Prix de Pepper Ylöjärvi Lapsiestemestaruus

50 cm arv. 367.1 (A0/taito), avoin kaikille. Lähtömaksu: 23€.
Lapsiestemestaruus on avoin kaikille alle 14-vuotiaille ylöjärveläisille ratsastajille.

Luokka 2       Prix de Terassitehdas Harraste-estemestaruus

60 cm arv. 367.1 (A0/taito), avoin kaikille. Lähtömaksu: 23€.
Harraste-estemestaruus on avoin ylöjärveläisille ratsastajille, jotka eivät ole startanneet 80 cm tai korkeampaa luokkaa viimeisen kahden vuoden aikana.

Luokka 3A     Prix de Hämeenkyrön Ikkunatehdas Oy Junioriestemestaruus

70 cm arv. 367.1 (A0/taito), avoin kaikille. Lähtömaksu: 23€.
Junioriestemestaruus on avoin kaikille alle 18-vuotiaille ylöjärveläisille ratsastajille.

Luokka 3B     Prix de Sukkamestarit Suomenhevosestemestaruus

70 cm arv. 367.1 (A0/taito), avoin kaikille. Lähtömaksu: 23€.
Suomenhevosestemestaruus on avoin ylöjärveläisille ratsukoille (riittää, että ratsastaja on ylöjärveläinen).

Luokka 4       Prix de Teivon Ravit Seniorimestaruus

80 cm arv. 367.1 (A0/taito), avoin kaikille. Lähtömaksu: 23€.
Senioriestemestaruus on avoin kaikille yli 18-vuotiaille ylöjärveläisille ratsastajille.

Luokka 5      Prix de Ylöjärven Kaupunki 90 cm arv.367.1(A0/taito), avoin kaikille. Lähtömaksu:23€


Kilpailujen johtaja: Wiivi Ilomäki

TPJ: Viivi Seppälä

Taitotuomari: Sanna Salminen

Ratamestari: Hanna Mäkelä


Erityismääräykset:

1. Ilmoittautuminen ja lähdönvarmistus

1.1     Estekilpailut ovat avoimet esteratsastuskilpailut. Kilpailuihin hyväksytään enintään 50 lähtöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ylöjärven mestaruuksiin osallistuvat ratsukot ovat etusijalla. Kilpailujen järjestäjällä on oikeus rajata lähtöjä yhteen lähtöön/ratsukko, mikäli ilmoittautumisia tulee yli 50.

1.2      Kilpailuihin osallistuvilta ratsastajilta edellytetään jonkun ratsastusseuran jäsenyyttä sekä voimassa olevaa kilpailulupaa.

1.3 Ylöjärven mestaruudesta voi kilpailla vain Ylöjärvellä asuvat ratsastajat. Ratsastaja voi osallistua vain yhteen mestaruuteen. Lapsiestemestaruus on avoin kaikille alle 14-vuotiaille ylöjärveläisille ratsastajille. Harraste-estemestaruus on avoin ylöjärveläisille ratsastajille, jotka eivät ole startanneet 80 cm tai korkeampaa luokkaa viimeisen kahden vuoden aikana. Junioriestemestaruus on avoin kaikille alle 18-vuotiaille ylöjärveläisille ratsastajille. Suomenhevosestemestaruus on avoin ylöjärveläisille ratsukoille (riittää, että ratsastaja on ylöjärveläinen). Senioriestemestaruus on avoin kaikille yli 18-vuotiaille ylöjärveläisille ratsastajille.

1.4      Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden ottaa jälki-ilmoittautuneita, mikäli ratsukoita on ilmoittautumisaikana ilmoittautunut vähemmän kuin 50. Asiasta tiedotetaan Kipassa sekä seuran nettisivuilla. Jälki-ilmoittautumiset on tehtävä viimeistään 8.7.22. Kilpailussa mukana olevat ratsukot voivat vaihtaa luokkaa tai jälki-ilmoittautua muihin luokkiin kilpailun aikana, jos ilmoittautumisia on tullut vähemmän kuin 50. Myös hevosen vaihtoon liittyvä jälki-ilmoittautuminen hyväksytään. Muutokset on tehtävä viimeistään tunti ennen luokan alkua. Ota yhteys vastuuhenkilöön wiivi.gwr@hotmail.com tai 040-5779482/Wiivi

1.5 Koronaepidemian alueellisten erojen vuoksi järjestäjä pidättää itsellään oikeuden tautitilanteen muuttuessa peruuttaa kilpailun kokonaan.

2. Maksut ja peruutukset

2.1      Lähtömaksu 23€, josta Kipa-maksun osuus on 3€/luokka.

2.2      Jälki-ilmoittautuminen 8.7.22 mennessä. Ota yhteys vastuuhenkilöön wiivi.gwr@hotmail.com tai 040-5779482/Wiivi

2.3 Peruutukset Kipan kautta sunnuntaihin 3.7.2022 mennessä.

2.4 Kaikki kilpailumaksut tulee maksaa ennen ilmoittautumis ajan umpeutumista KIPA2n kautta.

3. Aikataulu

3.1 Kanslia aukeaa tuntia ennen kilpailujen ensimmäisen luokan alkua

3.2 Lähtölistat sekä alustava aikataulu nähtävillä Kipassa ja seuran sivuilla (www.goodwillriders.sporttisaitti.com) viimeistään 9.7.2022 klo 20.

3.3 Kilpailijatiedote julkaistaan lähtölistojen kanssa samaan aikaan

3.4 Luokka järjestetään, mikäli siihen osallistuu vähintään kolme ratsukkoa. Muussa tapauksessa luokkaan ilmoittautuneet saavat ratsastaa radan rataharjoituksena. Mestaruusruusuke ja mitali jaetaan, vaikka luokka ratsastettaisiin rataharjoituksena, mikäli luokkaan osallistuu yksikin mestaruudesta kilpaileva ratsukko.

4. Palkinnot ja palkintojenjako

4.1 Palkintojenjako tapahtuu kilpailukentällä heti luokan tulosten julkistamisen jälkeen.

4.2 Palkintojenjaosta voi jäädä pois vain tuomariston luvalla.

4.3 Mestaruuteen osallistuvat ratsukot palkitaan sijoilla 1-3 mestaruusruusukkeella ja mitalilla sekä yhteystyökumppanin lahjoittamalla palkinnolla.

4.4 Luokkapalkinnot jaetaan sen mukaan, kuinka monta ratsukkoa on osallistunut kyseiseen luokkaan. Jos luokka on jaettu useampaan osaan niin kaikkien osallistuneiden tulokset asetetaan paremmuusjärjestykseen.

5. Käytännön järjestelyt

5.1 Lähtölistat ja kilpailijatiedote julkaistaan viimeistään 9.7.2022 klo 20 Kipassa sekä seuran nettisivuilla

5.2 Kilpailut järjestetään Vahannan Ratsutilan isolla ulkokentällä. Verryttelyalueena toimii tilan maneesin takana oleva hiekkakenttä. Kilpailijatiedotteessa on kartta alueesta.

5.4 Kilpailuasuna siisti ratsastusasu, mutta turvakypärän ja ratsastussaappaiden/chapsien käyttö on pakollista. Turvaliivin käyttäminen on suositeltavaa erityisesti lapsiratsastajilla. 

6. Kilpailukanslia

6.1 Kilpailukanslia sijaitsee maneesin päädyssä, buffetin kanssa samoissa tiloissa. Kilpailijatiedotteesta löytyy Vahannan ratsutilan kartta.

6.2 Kanslian yhteystiedot: p. 040-5779482/Wiivi tai wiivi.gwr@hotmail.com

6.3. Tiedustelut ennen kilpailuja mielellään viestein: Wiivi Ilomäki p.040-57798482

6.4 Hevosen kaikki asiapaperit on esitettävä pyydettäessä kansliassa. Rokotustodistukset on esitettävä ennen ensimmäistä starttia.

7. Tarjotut palvelut

7.1 Kilpailupaikalla toimii runsas buffetti. Maksaessa käy käteinen tai mobilepay.

7.2 WC-tilat löytyvät ratsastuskoulun tallista. Kilpailijatiedotteessa on kartta Vahannan ratsutilan alueesta.

7.3 Ratsutilan kartasta löytyy alue yleisölle

7.4 Kilpailupäivinä ratsutilan alueella järjestetään kirpputoritapahtuma klo 9-15. Lisätietoja Hevostarvikekirppis⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

8. Ajo-ohjeet ja paikoitus

8.1 Vahannan ratsutilan alueen kartta löytyy kilpailijatiedotteesta. Kilpailupaikan osoite on Pohtiontie 18, 33480 YLÖJÄRVI.

8.2 Hevoskuljetusajoneuvojen parkkipaikka ja henkilöautojen paikoitus on merkitty karttaan. Kilpailupaikalla on liikenteenohjaaja.

9. Toimihenkilöt

9.1 Kilpailujen johtaja: Wiivi Ilomäki

9.2 Puheenjohtajatuomari: Viivi Seppälä

9.3 Taitotuomari: Sanna Salminen

9.4 Ratamestarina: Hanna Mäkelä

9.5 Järjestävän ratsastusseuran kilpailijat on velvoitettu osallistumaan kilpailujen järjestämiseen. Ratsutilan/GWR:n ulkopuolelta tulevilta ratsukoilta ei edellytetä osallistumista radan rakentamiseen ja kilpailuiden järjestelyihin sekä toimihenkilötehtäviin. Radan rakennuksen aikataulu varmistuu lähempänä kilpailuja. Kilpailutehtäväsi näet seuran nettisivuilta kilpailujen kilpailijatiedotteen yhteydestä. Toivomme, että mahdollisimman moni GWR:n jäsen ja Vahannan ratsutilalta tuleva ilmoittautuisi mukaan kilpailuiden järjestelyyn (wiivi.gwr@hotmail.com).

11. Muuta

11.1 Hevosten on oltava kilpailualueella suitsitettuna tai muuten turvallisesti hallittavissa ja niiden hevosnumeroiden tulee koko ajan olla nähtävillä.

11.2 Järjestäjä pitää oikeuden muutoksiin.

11.3 Koronaepidemian alueellisten erojen vuoksi järjestäjä pidättää itsellään oikeuden tautitilantenteen muuttuessa peruuttaa kilpailut kokonaan

12. Valitukset ja vastalauseet

Vastalauseet: Kts. KS I § 50.Vastalauseet

Valitukset: Kts. KS I § 51. Valitukset

13. Kutsun muuttaminen

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.

Kts. Ratsastajainliiton säännöt, yleinen osa (KS I)

14. Kilpailuun osallistuvien henkilötietojen käsittely

Goodwill Riders kuuluu Suomen Ratsastajainliittoon, joka on katto-organisaatio ja lajiliitto Suomessa. Goodwill Riders järjestää kilpailuja. Kilpailujen järjestämistä sekä tulosten tuottamista ja julkaisua varten Goodwill Riders kerää henkilötietoja.

Goodwill Ridersin henkilötietojen käsittelystä vastaa: Wiivi Ilomäki, wiivi.gwr@hotmail.com

Ratsastuskilpailu on maksullinen palvelu ja osallistuminen muodostaa sopimuksen osallistujan ja Goodwill Ridersin välillä. Goodwill Riders kerää osallistujista henkilötiedot ilmoittautumisen yhteydessä.

Goodwill Riders käsittelee näitä tietoja kilpailutapahtumien pohjalta ja tuottaa näiden perusteella kilpailutulokset. Kilpailutulokset julkaistaan.

Kilpailutulokset voidaan julkaista missä tahansa mediassa mm. paikallislehdet, valtakunnalliset lehdet, Hippos-lehti, seurojen ja alueiden www-kotisivut ja SRL:n www-kotisivut.

Kilpailua varten osallistujista kerätään nimi, jäsenseura sekä jäsennumero. Kilpailutuloksia varten osallistujatietoihin voidaan liittää tietoja kilpailutapahtumista kilpailuluokkien tulokset, sijoitus kilpailussa, saavutetut rankingpisteet.

Kilpailutulokset ja ranking- sekä valiomerkkipisterekisteri dokumentoivat SRL:n kilpailuhistoriaa. Tietoja ei koskaan poisteta.

Henkilöllä on seuraavat oikeudet kilpailuun liittyvien henkilötietojen käsittelyn osalta:

1) Henkilöllä on oikeus pyytää nähtäväkseen itseään koskevat tiedot. Nämä on toimitettava 30 päivän sisällä pyynnöstä.

2) Henkilöllä on oikeus pyytää virheellisten tietojen päivittämistä.

3) Henkilöllä on oikeus vaatia tietojensa poistamista, jos henkilö ei ole ilmoittautunut eikä osallistunut kilpailuun.

4) Henkilöllä on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos hän kokee, että hänen oikeuksiaan on loukattu.