Lasten kisat 18.12.2022

AIKATAULULLISISTA SYISTÄ KILPAILUT ALOITETAAN JO KLO 10:00. RADAN RAKENNUS KLO 9:00 JA KOSKEE JOKAISTA OSALLISTUJAA. 

HUOM! Kilpailukutsua on päivitetty alkuperäisestä 26.11.2022. Lisätty kohta Minimestaruudesta sekä pukukilpailusta. 


Tervetuloa lasten ratsastuskilpailuihin Vahannan Ratsutilalle

Aika: 18.12.2022 klo 11:00

Järjestäjä: Ratsastusseura Goodwill Riders

Kilpailun taso : Helppo-lastenkilpailut/Kilpailuharjoitus

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 14.12.2022 (tallin seinälle viim. 11.12.2022)

 OHJELMA:

Luokka 1         Perusmerkin kouluohjelma, avoin lapsiratsastajille

Luokka 2         Ristikot, arv. taito, avoin lapsiratsastajille

Luokka 3       40–50 cm, arv. taito, avoin lapsiratsastajille, GWR Minimestaruus

Luokka 4       Keppariluokka


Kilpailuiden johtaja: Roosa Keljo

Tuomari (TPJ): Sanni Palonen


Erityismääräykset:

Kilpailut ovat avoimet: Goodwill Riders- seuran jäsenille, Vahannan ratsastuskoulun oppilaille ja Vahannan Ratsutilalla asuville yksityisille lapsiratsukoille.

Ennen ilmoittautumista tutustu kilpailuiden sääntöihin.

Kaikissa luokissa jaetaan sijoittuneille ruusukkeet sekä esinepalkinnot.

Luokassa 3 40-50 cm ratkotaan vuoden 2022 GWR Minimestaruus.

Kilpailuissa on pikkujouluteema, paras puku palkitaan! Pukukilpailuun voi osallistua jokainen ratsastaja ja kannustaja. Ratsastaessa asussa on huomioitava turvallisuus, ei liehuvia viittoja tai muuta rekvisiittaa mistä voisi aiheuta turvallisuushaitta. Epävarmassa tilanteessa kysy opettajalta tai tuomarilta asun soveltuvuudesta ratsastukseen. Asua voi myös muokata kisasuorituksen ajaksi.

Tiedustelut, kysymykset yms. kilpailupuhelimeen tekstiviestitse (Sanni p. 040 848 4733/ Roosa p. 044 213 1234).

Kilpailupaikan osoite: Vahannan Ratsutila, Pohtiontie 18, 33480 Ylöjärvi

Kilpailupaikalla toimii buffetti, maksuna käy joko käteinen tai MobilePay.


TERVETULOA KILPAILEMAAN!


KILPAILUN SÄÄNNÖT:

1      Kilpailut ovat lasten harjoituskilpailut seuran (GWR) jäsenille, Vahannan ratsastuskoulun lapsioppilaille ja Vahannan ratsutilalla asuville yksityisille lapsiratsukoille. Kilpailuihin ei saa osallistua, jos on jo kilpaillut lasten kilpailuiden ulkopuolella.

2      Kilpailuihin osallistuvilta ratsastajilta edellytetään jonkun ratsastusseuran jäsenyyttä tai SRL:n Green Cardia.

3      Vahannan ratsastuskoulun oppilaiden ilmoittautuminen tapahtuu ratsastuskoulun seinällä olevaan listaan sunnuntaihin 11.12.2022 mennessä. Kun ratsastuskoulu on julkaissut hevosjaot, tulee jokainen ratsastaja ilmoittaa erikseen vielä GWR:n nettisivuilla olevalle ilmoittautumislomakkeelle 14.12.2022 mennessä. HUOM! Seura ottaa huomioon vain nettisivuille tulleet ilmoittautumiset.

4    Yksityiset ratsukot sekä keppariluokkaan osallistuvat ilmoittautuvat suoraan seuran nettisivuilla olevalla lomakkeelle 

5      Lähtömaksu 13 €/rata GWR:n jäseniltä ja muiden seurojen tai Green Card jäseniltä 23€/rata. Keppariluokan lähtömaksu on 3e. Ratsastuskoulu perii lisäksi ratsastuskoulun hevosilla osallistuvilta hevosvuokraa 30 €/rata. Kilpailumaksu tulee maksaa seuran tilille ennen ilmoittautumisajan umpeutumista. Ratsastuskoulun hevosvuokra laskutetaan Hopotin kautta, tätä EI makseta seuran tilille. Ainoastaan kilpailuiden lähtömaksu maksetaan seuran tilille. Maksamalla lähtömaksun varmistat osallistumisesi kilpailuun. Ohjeen maksamisesta saa vastausviestinä sähköpostiin, kun on onnistuneesti ilmoittautunut kilpailuun.

6      Peruutukset viimeistään 14.12.2022. Tämän jälkeen perutuista lähdöistä veloitamme 10 €/lähtö. Lisäksi ratsastuskoulu voi velottaa liian myöhään perutusta lähdöstä hevosvuokran. Perutun lähdön palautuksesta veloitamme 2 € pankkikuluja/ratsukko.

7      Jokainen kilpailija osallistuu kilpailujen järjestämiseen. Radan rakennus alkaa sunnuntaina klo 9:30 ja koskee KAIKKIA osallistujia. Yksityisiltä ratsukoilta ei edellytetä radan rakennusta 

8      Kilpailut päättyvät viimeisen luokan purkamisen jälkeen. Kaikkien kilpailijoiden edellytetään olevan paikalla kilpailujen päättymiseen saakka.

9      Ratapiirustukset ovat nähtävillä kilpailupäivän aamuna tallin seinällä. Perusmerkin kouluohjeman löytää SRL:n sivuilta. Koulurata tulee opetella etukäteen.

10   Jos olet osallistumassa ensimmäistä kertaa lastenkisoihin, keskustele siitä ennen ilmoittautumista oman opettajasi kanssa.

11   Lähtölistat nähtävillä seuran sivuilla (www.goodwillriders.sporttisaitti.com) viimeistään kilpailuja edeltävänä lauantai-iltana.

12   Mikäli luokkaan ilmoittautuu vähemmän kuin kolme ratsukkoa, luokka ratsastetaan yhdistettynä toiseen luokkaan.

13   Kilpailut järjestetään Vahannan Ratsutilan maneesissa.

14   Kilpailuasu on siisti ratsastusasu. Turvakypärän käyttö on pakollista. Ratsastussaappaiden/chapsien käyttö on suositeltavaa. Turvaliivin käyttö alle 16-vuotiailla on pakollista.

15   Hevosvalintoihin liittyvät kysymykset voi esittää suoraan opettajille.

16   Kilpailupäivänä noudatetaan COVID19- pandemian valtakunnallisia suosituksia. Koronaepidemian alueellisten erojen vuoksi järjestäjä pidättää itsellään oikeuden tautitilanteen muuttuessa peruuttaa kilpailut kokonaan.