Hallituksen kokouskuulumisia 15.6.2024

16.6.2024

Hallitus kokoontui jälleen lauantaina 15.6.2024 kilpailuasioiden äärelle nyyttikestien merkeissä. Heinäkuun kisaviikonlopun (6.-7.7.) järjestelyt ovat kiivaimmillaan. Toimihenkilöpaidat ja Ylöjärven mestarien loimet ovat parhaillaan työnalla. Juhlavuoden kunniaksi järjestämme seurahistoriamme ensimmäiset aluekilpailut, joita varten on "harjoiteltu" jo pitkään. Ylöjärven mestaruuksista kilpaillaan seuraluokissa.

Olemme saaneet kisaviikonlopun yhteistyökumppaniksi monia paikallisia yrityksiä - luvassa on siis hyvät palkinnot. Kiitos jokaiselle lajimme tukijalle, olette tärkeitä! Ilmoittautuminen koulukilpailuihin päättyy 30.6. ja estekilpailuihin 1.7. Etenkin ylöjärveläisten ratsastajien on syytä olla hereillä, ja ilmoittautua mestaruusluokkiin ajoissa.

Järjestimme touko- kesäkuussa ensimmäistä kertaa myös aluemestaruudet. SRL Hämeen alueen ratsastuskouluoppilaiden mestaruuksista kilpailtiin sekä kouluratsastuksessa (26.5.) että esteratsastuksessa (9.6.). Järjestelyt sujuivat molempien kilpailujen osalta hienosti, vaikka rankkasade ja kova tuuli yrittikin vesittää viimeisiä esteratsastusluokkia. Saimme hyvää palautetta molemmista ja kilpailuista sekä kilpailijoilta että SRL Hämeen edustajilta. Hallitus ei pitänyt mahdottomana ajatuksena aluemestaruuksien järjestämistä jatkossakin, mikäli tarvetta ilmenee. Ratsastuskouluoppilaiden mestaruuksissa pääsimme sopivasti harjoittelemaan stewarditoimintaa ja esteratsastuksen ATU-ajanottolaitteiston käyttöä aluekilpailuja ajatellen. Myös molempien kisojen toimihenkilöt ansaitsevat ison kiitoksen panoksestaan onnistuneihin järjestelyihin. Juuri sinä olet tärkeä kisapäivän onnistumisen kannalta!

SRL järjestää  Horse & Rider Sinä olet tärkeä -seminaarin seurojen jäsenille ja aktiiveille Tampereella Hyvinvointiin keskittyvä seminaari tuo esiin eri näkökulmia tämän vuoden Jokainen on tärkeä -pääteemasta. Lue lisää SRL:n sivuilta ja tule mukaan! 

Patentti- ja rekisterihallitus on hyväksynyt 14.6.2024 uudet sääntömme, jotka esiteltiin jäsenistölle syyskokouksessa viime marraskuussa. Uudet säännöt mahdollistavat myös verkkokokousten järjestämisen. Samalla hallituskaudet muuttuivat kaksivuotisiksi ja urheilun eettiset säännöt päivittyivät. Säännöt löytyvät Seura-otsikon alta.

Kilpailuihin osallistuvien kannattaa olla tarkkana, sillä kilpailusääntöihin on tulossa muutoksia ja täsmennyksiä (1.7.2024) etenkin esteratsastuksen taitoarvostelun osalta. Kannattaa tutustua!

Nähdään kisaviikonloppuna!
Sanna & Tiia

Hallituskuulumisia 15.6.2024, Aapo-koira.
Hallituksen kokousta tai ainakin mahdollisia tarjoiluja valvoi Aapo.