Lasten kilpailut 19.5.

Kilpailukutsua päivitetty sääntöjen osalta 22.4.2024 klo 15:11. Lisätty tarkennus osallistujien iästä.

Ratsastusseura Goodwill Riders ry/ Vahannan Ratsutila 

Aika: 19.5.2024 klo 10:00

Järjestäjä: Ratsastusseura Goodwill Riders ry

Kilpailun taso: Helppo-lastenkilpailut/Kilpailuharjoitus

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 15.5.2024


Tervetuloa lasten ratsastuskilpailuihin Vahannan Ratsutilalle!

OHJELMA:

Luokka 1         Perusmerkin kouluohjelma, avoin lapsiratsastajille

Luokka 2         Ristikot, arv. taito, avoin lapsiratsastajille

Luokka 3       40–50 cm, arv. taito, avoin lapsiratsastajille


Kilpailuiden johtaja: Sanni Palonen        

Tuomari (TPJ): Wiivi Ilomäki


Erityismääräykset:

Kilpailut ovat avoimet lasten harjoituskilpailut. Osallistuminen edellyttää jonkin ratsastusseuran jäsenyyttä tai SRL:n Green Cardia.  Muiden kuin Goodwill Riders ry:n jäsenien ja Green Cardilla osallistuvien tulee lähettää todistus jäsenyydestä/Green Cardin voimassaolosta kilpailuiden johtajalle joko sähköpostitse tai viestillä ennen kilpailuja. Voimassaolon todistus on edellytys kilpailuihin osallistumiselle.

Ennen ilmoittautumista sekä ratsastajan että huoltajan tulee perehtyä kilpailuiden sääntöihin.

Alle 15-vuotiaiden ratsastajien kanssa kilpailupaikalla on oltava huoltaja tai nimetty 18 vuotta täyttänyt vastuuhenkilö.

Mikäli osallistut ratsastuskoulun hevosella, keskustele ennen ilmoittautumista opettajan kanssa.

Kaikissa luokissa jaetaan sijoittuneille ruusukkeet sekä esinepalkinnot.

Kilpailupaikalla toimii buffetti, maksuna käy joko käteinen tai MobilePay.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.


Kilpailujen yhteyshenkilö:

Sanni Palonen

p. 040 848 4733 (yhteydenotot tekstiviestillä)

kilpailut@goodwillriders.fi

Kilpailupaikan osoite:

 Vahannan Ratsutila, Pohtiontie 18, 33480 Ylöjärvi

 www.goodwillriders.fi 


KILPAILUN SÄÄNNÖT:

1      Kilpailut ovat lasten harjoituskilpailut. Kilpailut ovat avoimet alle 18-vuotiaille. Ratsastaja saa kilpailla lasten kilpailuissa sen kalenterivuoden loppuun, jolloin täyttää 18 vuotta. Kilpailuihin ei saa osallistua, jos ratsukko on jo kilpaillut lasten kilpailuiden ulkopuolella. Tarkoittaen että jos ratsukko on startannut koulukilpailuissa tasolla helppo C tai vaikeampaa tai estekilpailuissa tasolla 60 cm tai korkeampaa, ei lasten kilpailuihin voi osallistua.


2      Kilpailuihin osallistuvilta ratsastajilta edellytetään jonkin ratsastusseuran jäsenyyttä tai SRL:n Green Cardia. Green Cardilla osallistuvien tulee lähettää todistus Green Cardin voimassaolosta kilpailuiden johtajalle joko sähköpostitse tai viestillä ennen kilpailuja.


3      Alle 15-vuotiaiden ratsastajien kanssa kilpailupaikalla on oltava huoltaja tai nimetty 18 vuotta täyttänyt vastuuhenkilö.


4      Vahannan ratsastuskoulun oppilaiden ilmoittautuminen tapahtuu ratsastuskoulun seinällä olevaan listaan 13.5.2024 mennessä. Kun ratsastuskoulu on julkaissut hevosjaot, tulee jokainen ratsastaja ilmoittaa erikseen vielä GWR:n nettisivuilla olevalla ilmoittautumislomakkeella 15.5.2024 mennessä. HUOM! Seura ottaa huomioon vain nettisivuilla olevat ilmoittautumiset.


5      Yksityiset ratsukot ilmoittautuvat suoraan seuran nettisivuilla olevalla lomakkeella


6      Lähtömaksu on GWR:n jäseniltä 13e/ rata ja muiden seurojen jäseniltä sekä SRL Green Cardin omaavilta 23e/rata. Kilpailumaksu tulee maksaa seuran tilille ennen ilmoittautumisajan umpeutumista. Maksamalla lähtömaksun varmistat osallistumisesi kilpailuun. Ohjeen maksamisesta saa vastausviestinä sähköpostiin, kun on onnistuneesti ilmoittautunut kilpailuun.


Ratsastuskoulu perii lisäksi ratsastuskoulun hevosilla osallistuvilta hevosvuokraa. Hevosvuokra laskutetaan Hopotin kautta, tätä EI makseta seuran tilille.

7      Peruutukset viimeistään 15.5.2024. Tämän jälkeen perutuista lähdöistä veloitamme 10e/lähtö. Lisäksi ratsastuskoulu voi velottaa liian myöhään perutusta lähdöstä hevosvuokran. Perutun lähdön palautuksesta veloitamme 2 € pankkikuluja/ratsukko.


8      Jokainen kilpailija osallistuu kilpailujen järjestämiseen. Radan rakennus alkaa sunnuntaina klo 8:30 ja koskee KAIKKIA osallistujia. Yksityisiltä ratsukoilta ei edellytetä radan rakennusta.


9      Kilpailut päättyvät viimeisen luokan purkamisen jälkeen. Kaikkien kilpailijoiden edellytetään olevan paikalla kilpailujen päättymiseen saakka.


10   Ratapiirustukset ovat nähtävillä kilpailupäivän aamuna tallin seinällä. Perusmerkin kouluohjeman löytää SRL:n sivuilta. Koulurata tulee opetella etukäteen.


11   Ratsastuskouluoppilaiden tulee keskustella ennen ilmoittautumista oman opettajan kanssa. Opettaja päättää loppupeleissä luokan sekä hevosvalinnan.


12   Lähtölistat ja kilpailijatiedote on nähtävillä seuran sivuilla (www.goodwillriders.fi) viimeistään kilpailuja edeltävänä lauantaina klo 12:00.


13   Mikäli luokkaan ilmoittautuu vähemmän kuin kolme ratsukkoa, luokka ratsastetaan yhdistettynä toiseen luokkaan.


14   Kilpailut järjestetään Vahannan Ratsutilan takakentällä.


15   Kilpailuasu on siisti ratsastusasu. Turvakypärän käyttö on pakollista. Ratsastussaappaiden/chapsien käyttö on suositeltavaa. Turvaliivin käyttö alle 16-vuotiailla on pakollista.


16   Kilpailijat osallistuvat kilpailuihin omalla vastuullaan. Alle 15-vuotiaiden kilpailukelpoisuudesta vastaa urheilijan huoltaja. Goodwill Riders ry ei vakuuta osallistujia.


17   Kilpailuissa noudatetaan SRL:n sääntöjä soveltuvin osin sekä THL:n, AVI:n ja SRL:n koronatoimet huomioiden. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Järjestäjä pidättää oikeuden perua kilpailut lyhyellä varoitusajalla koronatilanteen niin vaatiessa.

TERVETULOA KILPAILEMAAN!